"Полетіло скло, дим, вогонь…": Сергій Бабкін з дружиною та друзями потрапили під обстріл у Харкові (фото)

Читать на русском
Автор
595
Сергій Бабкін з дружиною і друзями опинилися поруч з прильотом ракети Новина оновлена 24 липня 2024, 11:01
Сергій Бабкін з дружиною і друзями опинилися поруч з прильотом ракети. Фото Колаж "Телеграфу"

Артист та його близькі не постраждали

Відомий український виконавець Сергій Бабкін та його дружина Сніжана разом із друзями опинилися в епіцентрі ракетного обстрілу Харкова. Зіркове подружжя з парою друзів орендувало будинок у місті, поряд з яким прилетіла ракета С-300. На щастя, ніхто з них не постраждав, проте дуже злякалися.

Подробиці того, що сталося, Сніжана Бабкіна розповіла у своїх інстаграм-сторіс. За словами дружини співака, вони з друзями зняли будиночок на ніч, а на території був ще один будиночок за п’ять метрів від них. О 5-й ранку до другого будиночка прилетіла ракета С-300.

"Ми прокинулися від страшного звуку. Полетіло скло, дим, вогонь. Через 10 хвилин приїхало багато поліції, пожежники. Нам усім неймовірно пощастило. Досі шум у голові. Дякую, що живі", — поділилася пережитим Сніжана Бабкіна.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Також до своїх сторіс вона додала скріншоти з місцевих телеграм-пабліків, у яких обговорювалися новини про те, що приліт був тому, що в будинку був Бабкін та його родина.

Зазначимо, що вранці 24 липня Росія двічі атакувала Харків ракетами. Один удар припав на промислову зону, а другий був у приватному секторі. Постраждав будинок, поряд з тим, де ночував Сергій Бабкін зі своїми близькими.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз служить лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк і як він виглядає. І як він помстився росіянам за удар по "Охматдиту".