Спокійно продовжив співати: Вакарчук під час виступу на "нулі" ледь не потрапив під обстріл та здивував реакцією (відео)

Читати російською
Автор

Музикант впевнено продовжив співати

Відомий український музикант Святослав Вакарчук, який служить у Збройних Силах України, вразив шанувальників залізними нервами. Під час виконання пісні на "нулі", пролунав гучний вибух, але співак не припинив співати.

Відео з виступу Святослав Вакарчук виклав на своїй сторінці в Інстаграм. "Буває, співаю під звуки арти. Деколи – наші виходи. А часом десь таки прилітає. Які часи, такий і акомпанемент", — написав у дописі виконавець.

Святослав Вакарчук виступав для бійців 53 окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха і виконував пісню "Черемшина". Пролунав вибух, однак музикант не припинив співати, а продовжив виконання пісні, після чого подякував захисникам і пообіцяв приїжджати з виступами частіше.

Співак також розповів в коментарі "Апострофу", що за час війни багато разів виступав на фронті, і неодноразово потрапляв під обстріли та під полювання дронів. Однак музикант зазначив, що це ніщо в порівнянні з тим, що переживають щодня наші воїни.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук займається морально-психологічною роботою у війську, бо колись закінчив військову кафедру при університеті за спеціальністю "військова психологія і соціологія". Мобілізувався музикант ще в березні 2022 року.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Козловський "проїхався" по чоловіку, який обматюкав ветерана ЗСУ в Одесі. Співак у гніві прокоментував поведінку Вадима Шевеленко.