Принц Гаррі та Меган Маркл "підставили" хвору на рак Кейт Міддлтон: подробиці скандалу

Читати російською
Автор
Новина оновлена 24 липня 2024, 14:55

У західних таблоїдах розкрили, яку підлість зробили принц Гаррі та його дружина для Кейт Міддлтон

Принц Гаррі та Меган Маркл потрапили у новий скандал і отримали хвилю критики від королівських експертів та громадськості за те, що "підставили" Кейт Міддлтон, яка лікується від онкології. Справа в тому, що принц Гаррі зробив заяву про Ігри непокорених через кілька годин після того, як Кейт Міддлтон опублікувала традиційний портрет принца Джорджа до дня народження.

Як пише британський таблоїд The Mirror, принц Гаррі та Меган Маркл вирішили "вкрасти славу" Кейт Міддлтон у день народження її сина принца Джорджа. Традиційно в день народження монархів публікується спеціальний портрет-листівка з цієї нагоди. У день народження принца Джорджа Кейт Міддлтон виставила фото сина, а вже за кілька годин принц Гаррі опублікував особисту заяву. Таким чином він урвав частину слави та уваги публіки у принцеси Уельської.

Зокрема, принц Гаррі повідомив, що Ігри непокорених пройдуть у Великій Британії вперше з 2014 року, оскільки Бірмінгем здобув перемогу над Вашингтоном і став господарем заходу. Після оголошення цієї інформації принц Гаррі поділився емоційним посланням, привітавши Бірмінгем із успішною заявкою.

Королівські експерти назвали такий крок принца Гаррі спробою вкрасти славу Кейт Міддлтон. До того ж вони впевнені, що на таку "підставу" чоловіка наштовхнула Меган Маркл.

Принц Гаррі та Меган Маркл. Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі може зовсім повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл. Названо причину.