Олег Винник зник з радарів після скандального інтерв’ю: що він у ньому говорив

Читать на русском
Автор
869
Олег Винник уже більше року не виходить на зв’язок із шанувальниками Новина оновлена 24 липня 2024, 19:32
Олег Винник уже більше року не виходить на зв’язок із шанувальниками. Фото Колаж "Телеграф"

Можливо артист справді серйозно хворіє та лікується за кордоном

Відомий український виконавець Олег Винник, який втік із України і вже рік мовчить про війну, здається, остаточно зник із радарів в українському медійному просторі. Колись він збирав стадіони та підкорив цілу армію шанувальниць-вовчиць, а тепер, через рік після скандального інтерв’ю, продовжує мовчати.

"Телеграф" вирішив згадати, що говорив Олег Винник у своєму першому і поки що останньому інтерв’ю з початку повномасштабної війни. Після цього в інтерв’ю артист більше не виходив на зв’язок.

Олег Винник

Через рік війни в Україні, у червні 2023 року, Олег Винник дав своє перше та поки останнє велике інтерв’ю на ютюб-каналі КРП. У ньому він спробував пояснити, чому вирішив поїхати, проте вийшло не дуже зрозуміло. Так він заявив, що виїхав 26 лютого 2022 року, однак відмовився пояснювати, як саме йому це вдалося, адже кордони були закриті. При цьому наголосив, що не вважає себе зрадником.

На запитання, чому він не на фронті, Олег Винник відповів дуже лаконічно: "У мене свій фронт". Також у цьому інтерв’ю артист розповів про тяжку хворобу, від якої лікується у Німеччині, але не уточнив, який у нього діагноз. І зізнався, що лише у Берліні у нього виходить писати нові пісні.

Треба сказати, що після цього інтерв’ю Олег Винник повністю зник із медіапростору. Нічого не відомо, ні про його здоров’я, ні про те, де він зараз мешкає, ні про те, чи планує повертатися до України. Він не веде сторінок у соцмережах і не з’являється у світській хроніці.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає і чим займається співачка Ольга Горбачова. Вона є дружиною продюсера Юрія Нікітіна.