Експрикордонниця Плантовська після лакшері-курортів засвітилася в улюбленому ресторані Дорофєєвої, але не у Києві (фото)

Читать на русском
Автор
1257
Іванна Плантовська засвітилася у Варшаві Новина оновлена 25 липня 2024, 10:56
Іванна Плантовська засвітилася у Варшаві. Фото Колаж "Телеграф"

Здається, дівчина поки що не збирається повертатися в Україну

Колишня пресофіцерка Державної прикордонної служби України Іванна Плантовська, яку зі скандалом звільнили зі служби після того, як вона з розмахом зустрічала новий рік у Парижі і хвалилася цим у мережі, не припиняє свій нескромний спосіб життя. "Телеграф" вже розповідав, як Плантовська відпочивала на лакшері-курортах на Кіпрі, Туреччині та Чорногорії. Проте тепер, на свіжих фото в Instagram Іванна повідомила, що вона приїхала до Варшави.

Дівчина опублікувала кілька знімків, на одному з яких залишила геолокацію модного ресторану у Варшаві. На фото вона позувала в сексуальній чорній сукні, що ледве прикривала силіконові груди, і в брендовому взутті. Проте невдовзі дівчина видалила фото із ресторану.

Іванна Плантовська

До речі, про ресторан, схоже, це одне з улюблених місць у Варшаві української співачки Наді Дорофєєвої. На сторінці закладу в Instagram є відео, на якому Дорофєєва їсть Київський торт та нахвалює ресторан.

Нагадаємо, Іванну Плантовську звільнили з посади пресофіцера Державної прикордонної служби України після гучного скандалу, який розгорівся в мережі. У Новий рік дівчина хвалилася у соцмережах кадрами розкішного відпочинку у Парижі під час війни. Це викликало гучний суспільний резонанс. Внаслідок цього дівчину усунули від служби в ДПСУ, а незабаром вона взагалі виїхала з України. Після звільнення дівчина продовжила публікувати гарячі фото свого розкішного життя та подорожей на дорогі курорти.

Плантівська у Парижі

Раніше "Телеграф" розповідав, що скандальна екс-прикордонниця Плантовська показала жаркі фото із "таємного" відпочинку. Купальники дедалі менше.