Станете королевою будь-якої вечірки: Селена Гомес поділилася ідеєю модного манікюру (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 25 липня 2024, 17:00

Такий відтінок є класикою, тому завжди в моді

Немає універсального "ідеального" манікюру на літо, адже все залежить від вашого настрою та уподобань. Але якщо ви хочете додати яскравості та виділятися з натовпу, варто звернути увагу на ідею манікюру від Селени Гомес.

На своїй сторінці в Instagram американська зірка засвітила манікюр, який допоможе перетворити будь-яку модницю на королеву вечірки. Такий колір є класикою, тому він завжди модний.

Селена Гомес засвітила модний манікюр

Популярна співачка продемонструвала червоний манікюр, який миттєво привертає увагу та додає яскравості будь-якому образу. Цей колір символізує впевненість, пристрасть та стиль, роблячи ваші руки акцентом у будь-якому ансамблі.

Селена Гомес показала модний манікюр

Селена Гомес таким дизайном доповнила свій розкішний образ, а саме довгу чорну сукню із драпірованим білим атласним вирізом. Знаменитість зробила елегантну зачіску та підкреслила look масивними прикрасами.

Ідея стильного манікюру від Селени Гомес

Зазначимо, що незалежно від довжини та форми нігтів, червоний колір робить їх більш помітними та елегантними, ідеально підходячи для тих випадків, коли ви хочете справити враження. Тому сміливо вибирайте червоний відтінок для літніх днів!

Раніше "Телеграф" розповідав, що Гейлі Бібер похвалилася манікюром із "смачними" візерунками. Така ідея виглядає досить мило та креативно, вона підійде дівчатам, які бажають виділитися та надати оригінальності своєму образу.