Втратив дар мови: одне питання про хвору на рак Кейт Міддлтон змусило понервувати принца Гаррі

Читать на русском
Автор
2862
Кейт Міддлтон і принц Гаррі Новина оновлена 26 липня 2024, 09:13
Кейт Міддлтон і принц Гаррі. Фото Getty Images

Однак принц все ж таки дав відповідь на це питання

Принц Гаррі, який нещодавно "підставив" хвору на рак Кейт Міддлтон, став героєм документального фільму Tabloids on Trial, присвяченого боротьбі королівської родини з британськими таблоїдами. У рамках підготовки фільму репортер ITV Ребекка Баррі поставила монарху одне питання, яке його знатно спантеличило.

Зазначимо, що довгий час принц Гаррі бореться з британськими таблоїдами, які вплинули на його життя. Пильна увага репортерів, на думку принца, привела загибелі його матері принцеси Діани 30 років тому. А потім таблоїди почали псувати життя і йому самому. Принц Гаррі навіть судився з Mirror Group Newspapers, і саме цій судовій тяганині присвячений документальний фільм Tabloids on Trial.

принц Гаррі
Фото: Getty Images

Як пише видання GB News, репортер під час розмови з принцом Гаррі про фільм, нагадала про його батька короля Чарльза та невістку Кейт Міддлтон, які зараз проходять лікування від онкології. А потім запитала: "Ви коли-небудь задумувалися: "Це того не варте. Життя надто коротке для цих судових баталій"?".

Це питання серйозно спантеличило принца Гаррі, він почав запинатися, але відповів на нього.

"Еее, я не думаю, що продовження цих юридичних баталій — це свого роду, я… Ці дві зовсім різні речі. Ммм, знаєте, мій батько, моя невістка і я, знаєте, проходження цих судових баталій – це дві зовсім різні речі", — спробував пояснити принц Гаррі.

Вірогідно, для принца боротьба з таблоїдами стала важливою частиною його життя. Навіть рішення відійти від королівських обов’язків і переїзд до США також частково пов’язують із бажанням принца Гаррі бути менш публічним.

принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі може зовсім повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл. Названо причину.