Після слів про Зеленського про нього масово говорять українці: чим ще відомий комік Сергій Чирков (фото)

Читать на русском
Автор
2010
Сергій Чирков — український стендап-комік та співведучий проєкту "Телебачення Торонто" Новина оновлена 26 липня 2024, 19:04
Сергій Чирков — український стендап-комік та співведучий проєкту "Телебачення Торонто". Фото instagram.com/serhiichyrkov

Стендап-комік провів дитинство у Росії, але народився у Сумах

Український стендап-комік Сергій Чирков потрапив у дуже неприємну ситуацію на нинішньому Atlas Weekend. 27-річну зірку буквально силою вивели зі сцени під час виступу, і все через невинну читку передвиборних обіцянок Володимира Зеленського 2019 року.

Українців зацікавила ця особистість, тому "Телеграф" розповідає докладніше, хто такий Сергій Чирков, чим займається, та ділиться фото коміка із соцмережі.

Сергій Чирков: хто це і чим займається

Сергій Чирков – український комік, сценарист та співведучий проєкту "Телебачення Торонто". Він є резидентом "Підпільного стендапу" і бере участь у різних шоу на YouTube. У 2019 році Чирков став переможцем Kyiv International Stand Up Comedy Week.

Сергій Чирков
Фото: instagram.com/serhiichyrkov

Сергій народився у Сумах, проте дитинство йому довелося провести у РФ. Повернувшись на батьківщину, хлопець захопився стендапом, і незабаром переїхав до Києва, де швидко завоював популярність і став одним із провідних стендап-коміків України.

Сергій Чирков Гліб Стрижко Анатолій Остапенко Максим Щербина
Сергій Чирков, Гліб Стрижко, Анатолій Остапенко та Максим Щербина. Фото: instagram.com/serhiichyrkov

У 2022 році Сергій Чирков записав стендап-сольник "Онук мародера". У ньому він жартує про свій досвід життя в Росії та російських окупантів. До речі, мати коміка продовжує жити в країні-агресорці.

У 2022 році вийшло широке інтерв’ю Чиркова для The Village Україна. У ньому хлопець розповів, чи його мама дивилася сольник і, чи переживає він за її реакцію.

"Думаю, не дивилася. Я вже говорив із нею від моменту виходу, але вона ніби не бачила. Я їй і не кидав його. Думаю, вона сказала б, якби подивилася… Абсолютно ні (не переживає — ред.). По-перше, вона адекватно відреагує. Навряд чи вона мені зателефонує та скаже: "Ось це – всьо!" Вона адекватно, найімовірніше, відреагує. По-друге, а чого мені переживати… Я живу життя не для того, щоб мамі догоджати, за всієї поваги. Тому ось так", — відповів Сергій.

Навесні 2023 року Сергій зі своїм колегою по сцені Дмитром Білоусовим провели серію благодійних концертів у Польщі. Варто доповнити, що у день вторгнення Росії в Україну Чирков був у Франції, проте повернувся до України, де стендап-комік продовжує жити та працювати.

Сергій Чирков
Фото: instagram.com/serhiichyrkov
Сергій Чирков
Фото: instagram.com/serhiichyrkov

Скандал на Atlas Weekend 2024

Під час свого виступу Сергій Чирков зачитував передвиборчі обіцянки Зеленського 2019 року, не даючи їм жодних оцінок та не жартуючи. Через це охоронець забрав мікрофон із рук коміка і просто вивів його зі сцени. Пізніше хлопець заспокоїв своїх фанів, відписавши у Х-сторінці, що з ним усе гаразд.

Сергій Чирков

Пізніше вже перепрошували організатори музичного фестивалю. У своїй заяві вони назвали інцидент "прикрим непорозумінням" між Сергієм та одним зі співробітників команди, і попросили вибачення у популярного стендапера.

атлас вікенд 2024

Раніше український стендапер Алла Волкова заявила про тимчасове припинення своєї кар’єри. За словами дівчини, це рішення вона ухвалила через образливе ставлення колег.