"Можу фізично все виправити": Тіна Кароль відверто розповіла про підтяжку грудей (відео)

Читать на русском
Автор
839
У Тіни Кароль все натуральне Новина оновлена 26 липня 2024, 17:04
У Тіни Кароль все натуральне. Фото instagram.com/tina_karol/

39-річна зірка зізналася, чи робила популярну у жінок пластичну операцію

Українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно похизувалася сукнею за 65 тисяч гривень, відверто та чесно розповіла, чи робила підтяжку грудей — одну із самих популярних пластичних операцій у жінок.

На запитання своїх шанувальників про поліпшення форми грудей, виконавиця, якій цього року виповнилося 39 років, відповіла у сторіс Інстаграму, що у неї "все натуральне".

"Жодної підтяжки, жодної операції не було. Все натуральне. Хоча багато разів казали різне… ок, таке інтерв'ю вам даю, відверте, особисте. Все своє. Думки, звісно ж, завжди приходять, але якось я не наважуюсь і вирішила, що поки можу сама фізично все виправити або тримати у тонусі. То так і буде", — резюмувала артистка.

Варто додати, що Тіна Кароль має струнку фігуру, адже правильно харчується та займається фізичними вправами, особливо пілатесом. Нещодавно виконавиця приміряла спортивний образ, який у літньому сезоні 2024 року перебуває в актуальних модних трендах. При цьому 39-річна співачка звикла зазвичай одягатися в сексуальні сукні та робити яскравий макіяж.