"Вчора пила шампанське, а сьогодні їм морозиво": Могилевська зірвалася з дієти, але дала обіцянку (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 липня 2024, 17:00

Артистка поїхала на відпочинок та порушила режим харчування

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка розпочала марафон схуднення "Богиня до дня народження", чесно зізналася, що зірвалася з дієти. Але знаменитість дала підписникам обіцянку.

На своїй сторінці в Instagram артистка розповіла, що зараз перебуває у відпустці. Вона, як і раніше, націлена на те, щоб підкоригувати фігуру, але відпочинок став невеликою перешкодою у цій справі.

Наталія Могилевська порушила дієту

На початку місяця співачка розповіла, що через щільний графік, де їй доводилося поєднувати роботу та материнство, вона забула про якісний відпочинок та сон, тому набрала трохи зайвих кілограмів. Щоб це виправити, Наталя сіла на строгу дієту, яка вимагала жорсткої дисципліни, оскільки був період, де артистка пила лише трави та більше нічого.

У своєму відеозверненні Могилевська зізналася, що вирушила на відпочинок і мала намір дотримуватися інтервального харчування (16 годин не можна нічого їсти, а 8 — можна їсти все), оскільки це було оптимальним для відпустки. Проте все пішло не за планом.

" Друзі, ну неможливо дотримуватися якоїсь дієти у відпустці. Вчора я пила шампанське, сьогодні я їм морозиво. Я думаю, що можна трохи порушити цю дієту на час відпустки ", — зізналася Наталя.

Але співачка написала, що коли повернеться до Києва, то знову розпочне голодування. Адже зовсім скоро (2 серпня) у неї день народження, коли має закінчитись її марафон.

"Телеграф" писав раніше, що 45-річна Ольга Полякова засвітила струнке тіло у купальнику. Знаменитість показала стильний літній look.