Бєдняков разом із дочкою "розкрили" секрет Klavdia Petrivna (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 26 липня 2024, 23:19

Шоумен пожартував з артистки, яка приховує свою особистість

Популярний український телеведучий Андрій Бєдняков, до якого зі США приїхала в гості дочка, пожартував з відомої артистки Klavdia Petrivna. Шоумен написав, що "розкрив" її секрет.

На своїй сторінці в Instagram телеведучий опублікував кумедне відео зі своєю дочкою Ксенією. На ньому дівчинка "перетворилася" на загадкову виконавицю.

Відомий шоумен показав 8-річну Ксенію, яка вдягла на себе покривало та кепку та співала приспів популярної пісні Klavdia Petrivna та Артема Пивоварова "Барабан". Бєдняков зазначив, що "розкрив" артистку та продемонстрував її своїм підписникам.

"Ну все друзі, знайшов справжню Клавдію Петрівну ", — каже у відео телеведучий. Також він жартівливо спитав, коли у "артистки" наступний хіт, на що дівчинка відповіла, що через п’ять років.

Бєдняков написав, що це відео розмістити його попросила донька. " Хто я такий, щоб відмовляти їй у цьому. У морозиві та аліментах відмовив, а в цьому не можу ", — підписав Андрій публікацію.

"Телеграф" писав раніше, що нещодавно українська співачка Klavdia Petrivna засвітила обличчя та підігріла теорії фанатів про свою особистість. Усі намагаються дізнатися, хто ж ховається за загадковим образом.