"Повна ху*ня": Христина Соловій під час виступу жорстко пройшлася по старій назві Чорноморська (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 08:13

31-річна співачка попросила містян не ображатися

Українська співачка Христина Соловій, яка вшанувала память Ірини Фаріон на Atlas Weekend 2024 у Києві, виступила в Чорноморську на музичному некомерційному фестивалі української культури "Виделкаfest". Подія відбулася у п'ятницю, 26 липня, і запам'яталася жителям та гостям міста неочікуваним висловлюванням виконавиці.

31-річна зірка між виконанням пісень звернулася до людей за сценою, попросила не ображатися, адже вона "з добром", і спитала в них, як називалося їх місто до перейменування. "Іллічівськ", — відповіли слухачі. Саме місто стало Чорноморськом у процесі декомунізації у 2016 році. Після цього артистка перепитала в них, чи подобалася їм назва.

"Повна ху*ня", — нецензурно висловилася Соловій. Відео інциденту, зняте гостем фестивалю Максимом Бондарем, потрапило у мережу і було викладене на сторінці chornomorsk.

Після цього Христина попросила людей гучно прокричати "Чорноморськ". "Так, щоб ру*ня почула", — доповнила співачка.

У коментарях до відео думки людей розділилися. Проте більшість зазначила, що артистка має з повагою відноситися до містян, а поведінка Христини Соловій просто "жахлива".

Раніше Христина Соловій висловила своє ставлення до всього російського. Вона назвала толерантність до росіян — злочином.