"Дві секунди для розслабончика": Вєрка Сердючка зі сцени фесту в Юрмалі російською заспівала рядки з пісні Пугачової (відео)

Читати російською
Автор

Артистка заспівала рядки з пісні "Журавлик"

З 26 по 28 липня в Юрмалі триває фестиваль латвійської співачки Лайми Вайкуле, від виступу на якому відмовилася Надя Дорофєєва. Натомість на сцену вийшла Вєрка Сердючка, яка, до речі, відмовилася від виступу на ATLAS UNITED 2024 у Києві. Виконавиця вирішила заспівати кілька рядків пісні Алли Пугачової.

Андрій Данилко, який виступає під псевдонімом Вєрки Сердючки, перед виступом вирішив підтримати Аллу Пугачову, заспівавши рядки з пісні "Журавлик" російською мовою. На сцені виконавець також уточнив у колег, чи передали вони "примадонні" квіти.

"Я хочу увидеть небо голубое, голубое. Я хочу увидеть небо, ты возьми меня с собой", — лунало з вуст Вєрки Сердючки. "Ви знаєте, дві секунди, так для розслабончика", — прокоментував своє виконання Данилко.

Нагадаємо, що на сцену Laima Rendezvous Jurmala'24 концертного залу "Дзінтарі" вчора, 26 липня, вийшли Макс Барських, Настя Каменських, Вєрка Сердючка, Alekseev, Анна Буткевич та інші українські артисти. На другий день фестивалю виступлять зірки РФ, які виїхали із країни-терористки після 24 лютого 2024 року. Андрій Макаревич (лідер гурту "Машина времени"), гурти "Бі-2" і "Ногу Свело!", а також Марія Максакова ексдепутатка Державної думи від "Єдиної Росії", а зараз співачка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що минулого року на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі Вєрка Сердючка заспівала "Раша, гудбай". Пугачова, Галкін і Макаревич у відповідь лише посміхалися під час виконання і, судячи з їх вигляду, не відреагували негативно.