Заспівала з Потапом і похизувалася, що українською: Каменських у відвертій сукні виступила у Юрмалі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 16:40

Співачка отримала негативні коментарі за концерт на одній сцені з росіянами

Популярна українська співачка Настя Каменських, яка погодилася виступити на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, заспівала з експартнером по гурту та чоловіком Потапом. Співачка обрала для концерту досить відвертий образ.

На фестивалі співачка виконала пісню "Я Україна" і на наступний день після виступу не упустила можливість нагадати й похизуватися, що співала українською. "Музика – це мова, якою розмовляє наша душа, і сьогодні європейська публіка співала разом з українською душею", — написала в дописі Настя Каменських.

Так, для фестивалю в Юрмалі співачка обрала білу корсетну мінісукню з глибоким декольте. Доповнила свій лук Настя Каменських колготками в сіточку і довгими чоботами на підборах.

На сцену співачка вирішила вийти із чоловіком на експартнером по гурту "Потап і Настя" Потапом, який втік з України і публікує фото з різних міст — то з Парижу, то з Дубаї, то з Барселони.

Підписники у коментарях розділилися на два табори. Одні захоплюються красою та талантом співачки, в той час, як інші засуджують її за виступ на одній сцені з "хорошими" росіянами.

  • "От немає більше де виступати, таки тягне до тих "хараших руских" і нічого з тим не зробиш…"
  • "Треба виступати для Українців так чк робить це Могилевська".
  • "Це було дуже щиро! І потужно. Вам було важко співати, а в мене кожен раз сльози коли тільки читаю рядки пісні Україна. Дякую що поширюєте світом українську позицію!!"
  • Треба виступати для Українців так, як це робить Могилевська".
instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux
instagram.com/kamenskux

Нагадаємо, що фестиваль Лайми Вайкуле Laima Rendezvous Jurmala'24 проходить з 26 по 28 липня в Юрмалі. Перший день фестивалю був присвячений українській музиці. На сцену вийшли такі зірки, як Настя Каменських, Макс Барських, Вєрка Сердючка, Alekseev та Анна Буткевич. Від виступу відмовилися Надя Дорофєєва та Оля Полякова.

На другий день, 27 липня, короткі концерти дадуть росіяни. Андрій Макаревич (лідер гурту "Машина времени"), гурти "Бі-2" і "Ногу Свело!", а також Марія Максакова — колишня депутатка Державної думи від "Єдиної Росії". До початку повномасштабного вторгення ці артисти підтримували Росію, однак після 24 лютого 2022 року покинули країну-агресорку і виступили проти війни.

Раніше "Телеграф" розповідав, що українці захейтили виконавця ALEKSEEV за виступ на фесті Вайкуле. Попри це співак Макс Барських, який також виступав на одній сцені з росіянами, отримав чимало захоплень та похвали з боку шанувальників за концерт у Юрмалі.