Живе не в Росії та готується до весілля з бізнесменом: як зараз виглядає онука зрадника Кобзона (фото)

Читать на русском
Автор
Внучка Кобзона Мішель Раппопорт зібралася заміж Новина оновлена 27 липня 2024, 18:27
Внучка Кобзона Мішель Раппопорт зібралася заміж. Фото Колаж "Телеграфа"

Мішель пробувала себе як артистка, але обрала професію юриста

Мішель Раппопорт, яка була улюбленою внучкою зрадника Йосипа Кобзона, освистаного одного разу на концерті в Києві, давно виїхала з Росії й не стала артисткою, хоча дідусь бачив у ній великий потенціал. Дівчина обрала інший шлях і готується до весілля.

"Телеграф" з’ясував, де зараз мешкає Мішель і чим займається. Також стало відомо, хто став її обранцем.

Де живе онука Кобзона Мішель Раппопорт

24-річна дівчина живе у Великій Британії, попри те, що вона пробувала себе в ролі співачки й виступала з Кобзоном на одній сцені, Мішель пішла стопами батька і вступила до Оксфордського університету на юридичний факультет. Після закінчення навчання вона залишилася жити за кордоном.

Кобзон та Мішель Раппопорт
Кобзон та його онука Мішель
Мішель Раппопорт
Мішель Раппопорт у Великій Британії

Мішель веде закритий спосіб життя і не прагне бути публічною особою. Її обліковий запис в Instagram закритий і порожній, як в інших соціальних мережах. У них є лише кілька фотографій із відпочинку та заходів.

Внучка Кобзона Мішель Раппопорт
Мішель Раппопорт
Мішель Раппопорт
Мішель Раппопорт

Мішель Раппопорт виходить заміж

Як повідомляють росЗМІ, 24-річна онучка Кобзона зібралася під вінець. Про її обранця відомо лише те, що його звуть Бен Джордж, родом він з Ізраїлю та йому 31 рік. У соціальних мережах коханого Мішель не світила, але коли він зробив їй пропозицію руки та серця, дівчина поділилася цим моментом із публікою.

Мішель Раппопорт
Мішель Раппопорт виходить заміж

Відомо, що з ізраїльтянином вона разом кілька років. Майбутній чоловік Мішель є власником підприємства, який створює різні конструкції з бетону та заліза. Весілля вони планують зіграти наприкінці року.

"Телеграф" писав раніше, де зараз уродженець Києва Олександр Цекало та як виглядає його дружина. Артист прокляв Росію, але мовчить про війну в Україні.