Прокляв Росію, але мовчить про війну: де зараз уродженець Києва Олександр Цекало та як виглядає його молода дружина (фото)

Читать на русском
Автор
907
Олександр Цекало втік з РФ у США, але мовчить про війну в Україні Новина оновлена 26 липня 2024, 12:09
Олександр Цекало втік з РФ у США, але мовчить про війну в Україні. Фото Телеграф, Getty Images

Після початку повномасштабного вторгнення Цекало ніяк не коментував війну в Україні

Відомий російський артист, продюсер і телеведучий Олександр Цекало, молода дружина якого схудла до невпізнання, є уродженцем Києва. Він практично всю свою кар'єру будував у Росії, а коли почалася повномасштабна війна РФ проти України, мовчки втік до США.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, як і де живе уродженець Києва Олександр Цекало і чим він зараз займається. Також ми розповімо про молоду дружину продюсера — казахську художницю і актрису Дарину Ервін.

Цікало в РФ
Фото: Getty Images

Олександр Цекало – початок кар’єри в Україні та переїзд до РФ

Олександр Цекало народився у Києві в сім’ї інженерів і з самого дитинства мріяв про сцену та славу. Після закінчення київської школи, він вступив заочно до Ленінградського технологічного інституту і в цей час працював в Україні в хімлабораторії налагоджувачем та освітлювачем сцени у Театрі естради у Києві. Після закінчення навчання він почав виступати у складі квартету "Шляпа", його помітили та запропонували вступити без іспитів до Київського циркового училища.

Цікало в молодості
Цекало на початку кар’єри

Після навчання Олександр Цекало почав працювати в Одеській філармонії, а згодом після одруження з актрисою Оленою Шиферман вони разом стали артистами одеського театру естради "Шарж" у Іллі Ноябрьова. Проте шлюб Цекало та Шимерман тривав недовго — дуже скоро артист познайомився з Лолітою Мілявською. Разом з нею вони в 1985 році створили кабаре-дует "Академія", який стрімко набув популярності, і разом перебралися до Москви. Шлюб та спільний проект Цекало та Лоліти тривали майже 15 років.

Кар’єра Цекало в Росії та втеча до США

За час життя в Росії киянин Олександр Цекало зробив успішну кар’єру та набув широкої популярності. Починаючи з 2000-х років, він став одним із найбільш затребуваних ведучих на російському телебаченні. Він вів безліч телешоу — "Дві зірки", "Велика різниця", "Хвилина слави", "Ігри розуму", "Прожекторперісхілтон". Також він обіймав різні посади на російському телебаченні — був генеральним продюсером спецпроектів Першого каналу, виконавчим продюсером розважальних програм на СТС, а потім і генеральним продюсером всього СТС. Також в умовах стрімкого розвитку кар’єри Олександр Цекало став співвласником та генпродюсером компанії "Среда".

Цекало, Пожекторперісхілтон
Фото: Getty Images

Крім того, Цекало займався і продюсуванням кіно. Він брав участь у роботі над безліччю популярних у РФ фільмів та серіалів. А також сам знімався у кіно. Також відомо, що Цекало мав ресторанний бізнес з партнером Іваном Ургантом.

Однак після початку повномасштабної війни, яку розв’язала Росія в Україні, киянин Олександр Цекало втік до США. При цьому він повністю зник із медійного простору та ніяк не коментував війну в Україні. Раніше в одному з інтерв’ю український актор Віктор Андрієнко заявив, що Олександр Цекало прокляв Росію, втік звідти і заявив, що навіть чути про неї не хоче.

Незважаючи на втечу до Штатів, продюсерська компанія Цекало "Среда" продовжує працювати в Росії і, мабуть, приносить киянину непоганий дохід. Так, 2022 року ця компанія випустила кілька серіалів і ще один був запланований на 2023 рік.

Молода дружина Цекало Дарина Ервін

Олександр Цекало мав чимало дружин — як офіційних, так і цивільних. Крім Альони Шиферман та Лоліти Мілявської, він був одружений із сестрою Віри Брежнєвої Вікторією, яка народила йому двох дітей.

Цекало, Галушко
Цекало із сестрою Віри Брежнєвої Вікторією Галушко

Наразі дружиною 63-річного Цекало є молода 33-річна художниця та акторка із Казахстану Дарина Ервін. Дівчина активно веде соцмережі і не соромиться відверто демонструвати свої принади на публіку. Подейкують, що саме заради неї Цекало виїхав до США. Також, ходять чутки, що зараз Олександр Цекало живе у Беверлі-Хіллз із молодою дружиною та працює в Голлівуді.

Дарина Ервін, дружина Цекало
Дарина Ервін. Фото: https://www.instagram.com/darina.ervin/

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає син зрадниці Повалій і що говорить про війну. Він називає себе українським біженцем в Іспанії.