"Ось вам доказ": молода дружина Остапчука показала майбутню дитину на УЗД (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 27 липня 2024, 21:13

Дівчина зізналася, що досі у шоці, що виношує дитину

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська нещодавно повідомили про майбутнє поповнення у родині. Наразі дівчина детально ділиться зі своєю аудиторією подробицями першої вагітності.

На своїй сторінці в Instagram у Stories журналістка опублікувала перший знімок УЗД майбутньої дитини. Вона зауважила, що під час процедури їй дуже важливо, щоб лікар проводив повний огляд та все їй детально розповідав.

" Ось вам доказ, що там одна дитина ", — підписала знімок Катерина. Також дівчина зізналася, що досі шокована тим, що в неї всередині розвивається маленька людина.

Катерина Полтавська показала малюка на УЗД

Ще у своїх Stories молода дружина Остапчука розповідала, що не могла повірити у те, що вагітна. Вона двічі зробила тести, де була помітна друга смужка, але Катерина вважала, що вони браковані. Її чоловік також не вірив до того моменту, як дівчина не здала аналіз, а після його результату зателефонувала до лікаря і та підтвердила, що Катерина перебуває в цікавому положенні.

"Телеграф" писав раніше, що український шоумен Володимир Остапчук зворушливо привітав свою дочку із 11-річчям. Він зазначив, що знаходиться дуже далеко від своєї дитини, але, попри це, дуже любить дочку і сумує.