Додає привабливості: трендова сукня на літо від Кім Кардашʼян (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2024, 13:49

Жінка вкотре підкреслила апетитну фігуру

Відома блогерка та модель Кім Кардаш'ян вражає своїми відвертими аутфітами, які спричиняють гучні обговорення. Так, знаменитість продемонструвала, яку сукню обрала цього літа для виходу у світ. А нещодавно інфлюенсерка показувала трендовий манікюр.

У інстаграмі Кім Кардаш'ян поширила світлини, на яких постала у вишуканому вбранні. У липні вона обрала приталену сукню на бретельках з глибоким декольте. Річ виготовлена з якісної тканини чорного кольору, яка неймовірно виблискувала. Від неї неможливо відвести погляд.

Кім Кардаш'ян у стильній чорній сукні, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Також сукня оголювала спину знаменитості, що додавало образу перчинки. Вбрання підкреслювало всі принади Кардаш'ян, що мало спокусливий та привабливий вигляд. До такої стильної сукні Кім обрала чорні босоніжки з двома вузенькими ремінцями на тонких шпильках.

Кім Кардаш'ян обрала делікатні босоніжки, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Знаменитість мала насичений макіяж і пишну укладку з кучерями. А ефектності такому стильному образу додавала хустка, виготовлена з такої ж тканини, як і сукня. Вдало завершували образ трендові чорні окуляри у формі "лисички".

Кім Кардаш'ян обрала хустку й трендові окуляри, Фото: Інстаграм Кім Кардаш'ян

Раніше "Телеграф" писав про Дженніфер Лопес, яка нещодавно продемонструвала модний купальник на літо 2024. Це стильний та практичний варіант, який сподобається багатьом.