Була зіркою у 2000-х: де зараз скрипалька Ассія Ахат і що говорить про війну в Україні

Читать на русском
Автор
4489
Ассії Ахат зараз 59 Новина оновлена 28 липня 2024, 13:45
Ассії Ахат зараз 59. Фото Колаж Телеграфу

Співачка продовжує будувати кар'єру, але вже не в Україні

Ассія Ахат, відома українська співачка та скрипалька, у 2000-х роках була однією з найяскравіших зірок на українській музичній сцені, як і виконавиця Lama. Її неповторний стиль, чарівний голос та віртуозне володіння скрипкою зробили її справжнім кумиром для багатьох шанувальників.

Ассія Ахат почала свою музичну кар'єру ще у 1990-х роках, але справжній успіх прийшов до неї у 2000-х. Вона випустила кілька альбомів, які стали популярними не тільки в Україні, але й за її межами. Однак зірка почала все менше з’являтися в медіапросторі, а згодом взагалі зникла з радарів.

Де зараз Ассія Ахат

Будувати кар’єру скрипальки зірка не припинила. Вона випускає нові альбоми та активно веде сторінку в соцмережах. У свої 59 співачка не соромиться публікувати світлини у відвертому одязі.

Ассія Ахат
Фото: instagram.com/ahhattassia
Ассія Ахат
Фото: instagram.com/ahhattassia

Проживає Ассія Ахат в Америці, де раніше обирала переможців премії "Греммі". Співачка часто приїздить до Києва і називає столицю своїм домом.

Що говорить про війну в Україні

Ассія Ахат ще з 2014 року висловлювала підтримку Україні та засуджувала дії Росії. Зараз зірка періодично публікує благодійні збори для ЗСУ, які підписує українською мовою. Блог, до речі, співачка веде двома мовами: українською та англійською.

Раніше "Телеграф" розповідав, як зараз виглядає онука зрадника Кобзона. Мішель Раппопорт виїхала з Росії та готується до весілля.