У трендовій блузці з вирізом: 55-річна Дженніфер Еністон показала літній лук (фото)

Читать на русском
Автор
Дженніфер Еністон "засвітилася" у Нью-Йорку
Дженніфер Еністон "засвітилася" у Нью-Йорку. Фото Getty Images

Актрису "піймали" на зйомках 4 сезону "Ранкового шоу"

Американська актриса Дженніфер Еністон не є тією голлівудською знаменитістю, яка відпочиває на лаврах. Акторка, якій цього року виповнилося 55 років, продовжує зніматися у серіальних та кінопроєктах, а також відвідувати світські заходи. Зараз Еністон знімається у четвертому сезоні "Ранкового шоу" і цієї суботи зірка була помічена під час зйомок у Нью-Йорку.

Дженніфер попалася папараці в районі Флетайрон 27 липня. Тут вона продемонструвала свій літній образ, який складався з білої блузки без рукавів із вирізом та лляних штанів кольору хакі з високою талією. Її золотисті локони блищали на сонці, спадаючи каскадом на плечі.

Уродженка Лос-Анджелеса одягла сонцезахисні окуляри-авіатори з тонованим склом і плетену сумочку через плече. Також зірка "Друзів" продемонструвала туфлі на підборах пісочного кольору.

Дженніфер Еністон
Фото: Getty Images

Еністон додала нотку елегантності за допомогою золотого годинника і кількох золотих обручок. Вони й завершили стильний ансамбль.

Дженніфер Еністон в білій блузці
Фото: Getty Images
Дженніфер Еністон зачіска волосся
Фото: Getty Images

Нагадаємо, що в серіалі "Ранкове шоу" стрімінгового сервісу Apple TV+ також знімаються Різ Візерспун, Стів Карелл, Біллі Крудап та Марк Дюпласс. Драматичне шоу йде з 2019 року. У цьому серіалі Джен грає телеведучу Алекс Леві.

У червні актриса прийшла на премію Emmy FITC Apple TV+s. На заході Дженніфер Еністон вразила публіку бордовою сукнею з квітковим принтом.