Леді Гага, Аріана Гранде, Снуп Догг та інші зірки засвітилися серед глядачів на Олімпійських іграх в Парижі (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 28 липня 2024, 15:38

Зірки вболівали на трибунах

У Парижі тривають XXXIII Літні Олімпійські ігри. Помпезна церемонія відкриття 26 липня не обійшлася без всесвітньо відомих зірок. Підтримати улюблених спортсменів та насолодитися видовищем у столиці Франції вирішили Аріана Гранде, Том Круз, Леді Гага, Сніп Дог на другий день змагань 28 липня.

"Телеграф" розповідає, які відомі зірки відвідали Олімпійські гри і продемонстрували, що спорт і культура можуть об'єднуватися.

Аріана Гранде

Співачка для грандіозної події обрала літню трендову сукню білого кольору. Доповнила свій лук зірка сонцезахисними окулярами в тон вбрання і плетеною сумкою модного фасону. Сиділа зірка поруч зі старшим братом Френком Гранде.

Фото: Getty Images /Getty Images

Том Круз

Актор також не зміг пропустити таку грандіозну подію. Том Круз обрав простий образ. Актор вдягнув білу футболку "поло" та класичні штани.

Фото: Getty Images /Getty Images

Снуп Догг

Легендарний репер Снуп Догг відомий своїм оригінальним стилем та любов'ю до спорту. На Олімпійських іграх він привертав увагу не лише своєю присутністю, але й яскравим образом. Репер обрав патріотичну олімпійку із принтом у вигляді прапора США і символу Олімпійських ігор — п’яти кілець.

Фото: Getty Images /Getty Images

Леді Гага

Епатажна співачка завжди дивує своїми незвичайними образами та нестандартними рішеннями. Однак її поява на Олімпійських іграх стала винятком. Зірка прибула у спортивному вбранні та сонцезахисних окулярах. Родзинкою її образу став яскравий макіяж з акцентом на червоні губи.

Фото: Getty Images /Getty Images
Фото: Getty Images /Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, "Таємна вечеря" з трансгендерами на відкритті Олімпійських ігор 2024 вибухнула скандалом. Церемонію захейтили в мережі.