Почав вивчати солов’їну і вимовив "паляниця" зі сцени фесту Вайкуле: Максим Галкін заспівав українською в Юрмалі (відео)

Читати російською
Автор

Актор також розповів українською вірш

Російський актор і ведучий Максим Галкін, який виїхав з країни-агресорки та засуджує її дії у війні з Україною, на сцені фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі заспівав пісню "Ой, смереко" українською мовою. Актор виступив у третій день дійства, але в перший не зміг прибути до Юрмали.

Відео з’явилося на фан-сторінці Лайми Вайкуле в YouTube. Актор також розповів, що почав вивчати українську, вимовив слово "паляниця" і навіть розповів вірш солов’їною.

"Я хочу спеть таку заводную, классную песню для всех присутвствующих. Потому что вот эта настоящая украинская песня она объединяет всех своим задором, жизнерадостностью", — промов Максим Галкін і почав виконувати "Ой, смереко".

Можна помітити, що в залі серед глядачів сидів Андрій Данилко, який виступив у перший день фестивалю і заспівав російською рядки з пісні Алли Пугачової. Шоумен посміхався і знімав Максима Галкіна на відео.

Фото: скріншот з YouTube /Скріншот YouTube

Нагадаємо, що на сцену Laima Rendezvous Jurmala'24 концертного залу "Дзінтарі" в перший, "український", день, 26 липня, вийшли Макс Барських, Настя Каменських, Вєрка Сердючка, Alekseev, Анна Буткевич та інші українські артисти. На другий день фестивалю виступлять зірки РФ, які виїхали із країни-терористки після 24 лютого 2024 року. Андрій Макаревич (лідер гурту "Машина времени"), гурти "Бі-2" і "Ногу Свело!", а також Марія Максакова ексдепутатка Державної думи від "Єдиної Росії", а зараз співачка.

Раніше "Телеграф" розповідав, що переможці Євробачення 2024 Nemo заспівали в дуеті з Лаймою Вайкуле на сцені в Юрмалі. Виконавці співали англійською.