Нестандартна блогер-модель приїхала до Хмельницького: "Я як у Дубаях" (відео)

Читать на русском
Автор
764
Настя Покрищук порівняла Хмельницький із Дубаєм
Настя Покрищук порівняла Хмельницький із Дубаєм. Фото instagram.com/justqueen88

Жінка з найбільшими вилицями у світі похвалила місцевий готель

Українська блогерка Анастасія Покрищук, яка здобула широку популярність завдяки пластичним операціям та найбільшим вилицям, відвідала одне з найпопулярніших українських міст — Хмельницький.

35-річна жінка проїхалася ліфтом місцевого готелю разом зі своїми подругами, що й зняла на відео. У ньому вона оцінює дизайнерську обстановку, і раптово каже: "Дивись, який гарний ліфт. Ми як у Дубаях взагалі!".

Також Анастасія Покрищук зняла, як співає пісню російською мовою. Додамо, що після повномасштабного вторгнення Росії нестандартна блогерка почала більше використовувати українську мову, ніж раніше.

Хто така Анастасія Покрищук

Дівчина була учасницею розважального шоу на телебаченні "Від пацанки до панянки". Вона набула популярності завдяки найбільшим штучним вилицям у світі і продовжує змінювати свою зовнішність навіть в умовах війни. У травні 2022 року в Туреччині Покрищук повідомила, що зробила ліпосакцію в області "проблемних зон". Крім того, вона внесла зміни до рис обличчя та встановила імпланти в груди.

настя покрищук фігура
Настя Покрищук зараз і тоді. Фото: instagram.com/justqueen8888

Блогерка продовжує пробувати нові образи. Вона часто змінює колір і довжину нарощеного волосся.

настя покрищук авто
Фото: instagram.com/justqueen8888
настя покрищук з рожевим волоссям
Фото: instagram.com/justqueen8888
настя покрищук до пластики
Блогерка була однією з "пацанок". Фото: instagram.com/justqueen8888

Раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес похвалилася пишними стегнами в купальнику. Такий фасон привертає увагу та виглядає елегантно.