Леді Гага виходить заміж: що відомо про її нового нареченого (фото)

Читати російською
Автор

Для 38-річної співачки це вже треті серйозні стосунки

Американська співачка та актриса Леді Гага (справжнє ім’я Стефані Джерманотта), яка виступила на відкритті Олімпійських Ігор у Парижі, найближчим часом вийде заміж. 38-річна співачка заручена зі своїм коханим Майклом Поланскі.

Про це зірка проговорилася прем’єр-міністру Франції Габріелю Атталю, повідомляє видання Page Six. У розмові з політиком Леді Гага назвала Майкла своїм "нареченим". До цього також ходили чутки про можливі заручини пари, коли у квітні артистка з’явилася на публіці з величезним діамантом на безіменному пальці. Виконавиця хіта "Bad Romance" в інтерв’ю виданню Hollywood Reporter у листопаді 2021 року захоплено відгукувалася про свого чоловіка, називаючи його "всім своїм життям".

Гага знаходиться в романтичних стосунках з Поланскі з 2019-го. Саме у грудні того року вона та Майкл познайомилися на приватній вечірці у Лос-Анджелесі. З того часу вони нерозлучні.

Фото: instagram.com/rblx_michael_polansky

Хто такий Майкл Поланскі

Американський підприємець та інвестор, випускник Гарварда, який керує новаторським Інститутом імунотерапії раку, створеним співзасновником Facebook Шоном Паркером. На своїй посаді в The Parker Group Поланскі керує діловими, інвестиційними, політичними та благодійними інтересами підприємця та філантропа з Кремнієвої долини.

Фото: instagram.com/ladygaga
Фото: instagram.com
Фото: Getty Images
Фото: instagram.com

Раніше зірка мала кілька серйозних романів. З 2015 по 2016 рік вона була заручена з актором Тейлором Кінні, а з 2017 по 2019 рік зустрічалася з агентом з пошуку талантів Крістіаном Каріно.

Нагадаємо, що Леді Гага давно заробила авторитет у кіноіндустрії. Українці могли бачити її у фільмах "Народження зірки" (2018), "Дім Gucci" (2021), а 2024 року ми побачимо її в ролі коханої Джокера — Гарві Квінн. У квітні вийшов перший трейлер картини "Джокер: Божевілля на двох", в якому зірка зіграла з Хоакіном Феніксом.