Леді Гага у рок-образі потрапила до об’єктиву папараці з бойфрендом Майклом Поланскі (фото)

Читать на русском
Автор
5157
Знаменитість вийшла в люди разом із коханим
Знаменитість вийшла в люди разом із коханим. Фото Getty Images

Зірка відвідала вечірку у Нью-Йорку

Популярна американська поп-зірка та актриса Леді Гага, яка знялася у кіно "Зірка народилася", де зіграла головну роль, не перестає епатувати публіку новими виходами та витівками. Так, днями знаменитість відвідала вечірку у компанії свого бойфренда Майкла Поланскі.

Леді Гага та її коханий потрапили до об’єктиву папараці в Нью-Йорку, коли прийшли на вечірку SNL afterparty, 22 жовтня.

Співачка Леді Гага
Фото: Getty Images

Для світського рауту зірка обрала незвичайне рокерське вбрання. На ній були вузькі чорні скінні і темна шкіряна куртка із сріблястою бахромою на грудях. Свій образ співачка доповнила черевиками на неймовірно високих підборах та чорними сонцезахисними окулярами. При цьому волосся Леді Гага зібрала в акуратний тугий пучок, а губи нафарбувала глянцевою чорною помадою.

Леді Гага з бойфрендом Майклом Поланскі
Фото: Getty Images

Поруч із поп-зіркою був її бойфренд Майкл Поланскі, який увесь час не відпускав її руку. Зазначимо, що у ЗМІ коханого співачки прозвали "таємничим ботаном". Він зустрічається з Леді Гагою з 2020 року.

Леді Гага та Майкл Поланскі
Фото: Getty Images

Раніше "Телеграф" розповідав, що після зйомок у "Джокері" Леді Гага обійняла посаду в Білому домі. Також таку посаду отримали й інші актори — Джордж Клуні, Дженніфер Гарнер та інші.