Донька Мозгової раптово здійснила камінг-аут: як відреагували українці (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 12:23

Дівчина зробила несподіване зізнання

Донька відомої української продюсерки Олени Мозгової Зоя здивувала гучною заявою. Вона зізналась, що надає перевагу жінкам. Також вона показала свою обраницю.

Зоя зробила публічний камінг-аут у своєму інстаграмі. Вона зізналась, що вже рік перебуває у стосунках зі своєю обраницею. Дівчина зізналась, що відчуває щастя та подякувала своїй коханій за підтримку та допомогу.

"Моє серце наповнене коханням, дякую тобі за цей рік і відчуття дому всередині. За чудове життя, нашу родину, допомогу і підтримку в найважливішій подорожі життя у внутрішній світ. Це може здатися банальним, але інколи найпростіші речі, як-от відкритися та поділитися тим, що всередині, спочатку є найважчими, але потім стають найпрекраснішими. Займайтеся коханням, а не війною", — написала Зоя.

Зоя Мозгова зробила камінг-аут

Користувачі мережі по-різному відреагували на таку заяву Мозгової. Знайшлися ті, хто розкритикував вибір дівчини. А ще деяких людей зачепило, що Зоя порадила "займатися коханням, а не війною".

Попри критику, були й ті українці, які підтримали дівчину. Користувачі мережі наголосили на її сміливості та побажали Зої щастя разом з обраницею.

Раніше "Телеграф" писав про акторку "Ми — Міллери" Емма Робертс, яка оголосила про заміжжя. Вона також поширила щасливу світлину з обранцем.