Чим зараз займається зірка "Фабрики зірок 2" Влад Дарвін і що він каже про війну

Читать на русском
Автор
Влад Дарвін
Влад Дарвін. Фото instagram.com/darwinvlad

Виконавець продовжує будувати кар'єру музиканта

Влад Дарвін, справжнє ім'я якого Владислав Приходько, став відомим завдяки участі у популярному музичному проєкті "Фабрика зірок 2". Після цього співак зник з медіапростору, хоча останніми роками знову нагадує про себе публіці і продовжує будувати кар’єру.

"Телеграф" розповідає про творчий шлях Влада Дарвіна, чим він займається зараз і що каже про війну в Україні.

Біографія

Влад Дарвін народився 19 липня 1986 у Києві. Вже в 5 років він вмів підбирати популярні мелодії на слух. Згодом батьки віддали його в музичну школу. Пісні, які виконував Влад, ставали справжніми хітами шкільних концертів та місцевих свят.

У 2003 році Влад закінчив ліцей з відзнакою і вступив до Інституту міжнародних відносин при КНУ ім. Т. Г. Шевченка. Коли здобув освіту, хотів почати будувати кар’єру в Міністерстві закордонних справ.

Кар’єру співака Влад Дарвін почав будувати, взявши участь у проєкті "Фабрика зірок 2", де й з’явився його псевдонім. Після шоу він почав співпрацювати з Наталією Могилевською і деякі пісні, написані Владом, увійшли до альбому співачки.

Фото: Уніан
Фото: tabloid

Після участі у проєкті співак став фронтменом гурту Darwin. Вже незабаром було представлено його перший кліп на пісню "Зелена фея".

Справжнім проривом у кар’єрі Влада Дарвіна став дует зі співачкою Alyosha на пісню "Ти — найкраща". Вона принесла багато нагород співаку. Також артист заснував студію звукозапису "Arteria Music Hub" і почав розвиватися як композитор. Він також писав пісні для Alyosha, Наталії Могилевської і навіть запроданки Ані Лорак.

Чим зараз займається Влад Дарвін

Влад Дарвін продовжує будувати кар’єру співака і композитора. Артист займається багатьма проєктами. Співак випускає нові пісні, серед яких — із виконавицею Alyosha.

Також співак займається благодійністю. Зокрема, фольк-семплами DJ for Ukraine для допомоги ЗСУ і постраждалим від війни дітям. Також нерідко виступає для поранених військових у шпиталях.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз учасник "Фабрики зірок 3" Артем Мєх і що він каже про війну