"Як пояснити мамі": Христина Соловій відреагувала на покарання за скандальний концерт у Чорноморську (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 30 липня 2024, 19:33

Артистка опублікувала фото біля Чорноморського відділення поліції

На відому українську співачку Христину Соловію склали адмінпротокол через нецензурні висловлювання зі сцени під час фестивалю в Чорноморську (Одеська область). Артистка у жартівливій формі прокоментувала своє покарання.

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала селфі навпроти Чорноморського відділення поліції. На неї після виступу склали протокол за статтею 173 КУпАП "дрібне хуліганство".

Христина Соловій показала фотографію і підписала її: "Як пояснити мамі без матюків, за що мене судитиме Іллічівський суд? ". Судячи з усього, вона не падає духом, а реагує на ситуацію з гумором.

Думки українців щодо скандалу навколо артистки розділилися. Одні в коментарях пишуть, що Христина все правильно сказала і щоб не переживала, бо її мама точно зрозуміє. Деякі пишуть, що треба бути культурною під час виступів і не дозволяти собі подібних висловлювань.

Коментарі Христини Соловій /https://www.instagram.com/soloviyka/
Коментарі Христини Соловій /https://www.instagram.com/soloviyka/
Коментарі Христини Соловій /https://www.instagram.com/soloviyka/

Відомо, що Христині Соловій загрожує або штраф, або громадські чи виправні роботи. Поки що рішення не прийнято.

До цього вона вже коментувала скандал, також у жартівливій формі, написавши, що "купить чи прийме в подарунок екземпляр української обсценної лексики".

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Христина Соловій під час виступу на фестивалі в Чорноморську нецензурно висловилася з приводу колишньої назви міста Чорноморськ — Іллічівськ.