Дружина Остапчука розповіла, якою була реакція батьків на її вагітність (фото)

Читать на русском
Автор
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська чекають на первістка
Володимир Остапчук і Катерина Полтавська чекають на первістка. Фото instagram.com/poka.tya

Блогерка зізнається, що вагітність вони із чоловіком планували

Відомий український ведучий Володимир Остапчук та його молода дружина Катерина Полтавська нещодавно повідомили про те, що чекають на малюка. Тепер майбутня мама зізналася, якою була реакція їхніх батьків на вагітність.

Про це Катерина Полтавська розповіла на своїй сторінці в Instagram. Дівчина зізналася, що батьки знали про те, що вони із чоловіком планують вагітність, тому новина не була для них несподіванкою.

За словами дівчини, вони із чоловіком повідомили про майбутнє поповнення відразу після результатів аналізу на ХГЛ, бо вона "не втрималася чекати". Мама блогерки не здивувалася, бо знала, що вийде завагітніти дуже швидко. "Папа на моє "Ти скоро станеш дідусем" сказав: "Коли?". Мама Вови тричі запитала, чи це правда, тому що звикла, що ми з приколом. Але ми щасливі. Всі телефонують майже кожного дня й запитують, як маля", — доповнила Катерина.

Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина також зізналася, що про дітей вони із чоловіком почали говорити ще на початку року. Дівчина хотіла почати планувати вагітність влітку, однак чоловік вперше запропонував робити це в березні.

Фото: instagram.com/poka.tya

Блогерка також поділилася, що планує взяти на роботу дві няні, щоб вони допомагали з малюком. "Мами наші в Києві не живуть, тому точно будуть няні. Сама я не хочу геройствувати", — зізнається Катерина.

Фото: instagram.com/poka.tya

Раніше "Телеграф" розповідав, що дружина Остапчука Катерина Полтавська показала майбутню дитину на УЗД. Дівчина зізналася, що досі у шоці, що виношує дитину.