"Серцеїду" Олексію Дурнєву - 38: чи досі він самотній і коли востаннє були стосунки

Читати російською
Автор

Ходило багато чуток про романи шоумена з різними жінками

Популярний український ведучий та шоумен Олексій Дурнєв — один із найбажаніших чоловіків країни. Для публіки він завжди веселий та позитивний і неодноразово зізнавався, що має велику кількість фанаток, однак будувати стосунки йому не цікаво. У середу, 31 липня, Дурнєву виповнилося 38.

"Телеграф" вирішив зібрати цікаві факти з життя Олексія Дурнєва і розібратися, чи досі вільне його серце.

Біографія та кар'єра

Олексій Дурнєв народився 31 липня 1986 року в Маріуполі, що на Донеччині. Навчався у Харківському університеті радіоелектроніки, але працювати за спеціальністю не захотів. Згодом Олексій вирушив до столиці і не вже незабаром став ведучим шоу "Дурнєв+1", після якого й став популярним. У цьому проєкті він підходив до знаменитостей та політиків і задавав незручні запитання. Пізніше шоумен став ведучим телешоу "Богиня шопінгу", де він коментував дівчат, які обирали вбрання для перемоги у проєкті.

Згодом Олексій Дурнєв зосередився на авторських проєктах і почав розвивати власний бренд. Шоумен почав розвивати свій блог і створив свій YouTube-канал. У 2014 році гуморист висунув свою кандидатуру на парламентські вибори, але до ради не пройшов.

Фото: ТСН /ТСН

Зараз Олексій Дурнєв — відомий ютубер, блогер та волонтер. Він знімає багато розважального контенту і збирає немаленькі кошти для ЗСУ завдяки благодійним концертам в Україні та за кордоном. Однак особисте життя шоумена не припиняє цікавити публіку.

Особисте життя Олексія Дурнєва

Шоумен не ділиться особистим життям у соцмережах і відомий як холостяк. Востаннє про стосунки блогер публічно розповідав у 2014 році. Він зустрічався з дівчиною на ім'я Катерина. В інтерв’ю Маші Єфросиніній Олексій зізнавався, що після цих стосунків він жодного разу не зізнавався у коханні.

Фото: instagram.com/aleksey_durnev /instagram.com/aleksey_durnev/

"Я казав "Я тебе кохаю…" дуже давно. Я нікого не кохав, я навіть не знаю, чи можу я відчувати це почуття вже. Я, може, занадто дорослий для цього. Закохатися можу, на тиждень. Навіть тоді, 2014 року у стосунках з Катею, я не впевнений, що це було кохання. Ну, це типу таке, щось відбувалося", — ділився Олексій Дурнєв.

Шоумен також зізнавався, що мав близько 100 дівчат. Однак на той момент коханої у нього не було. Про це блогер розповідав в інтерв’ю Дмитру Гордону.

В мережі Олексію неодноразово приписували романи з різними дівчатами. Наприклад, із Дашею Астаф’євою. Однак згодом виявилося, що вони просто друзі, хоч і з їхніх вуст лунало багато неоднозначних жартів та натяків на стосунки у різних передачах.

Фото: скріншот YouTube /Скріншот YouTube

Також ходили чутки про роман Олексія Дурнєва із молодою блогеркою та співачкою Дашею Майоровою. В мережі завірусилося відео, де помітно, шоумен і блогерка вечеряють разом у ресторані. Дівчина з’являлася на його YouTube-каналі і неодноразово викладала спільні фото із ведучим. Однак чутки не підтвердилися.

Фоот: Скріншот YouTube /Скріншот YouTube

Раніше "Телеграф" розповідав, як виглядав Олег Винник до виїзду за кордон. Співак був улюбленцем публіки і найдорожчим артистом в Україні, однак після втечі в Німеччину втратив велику кількість шанувальниць.