Був "найдорожчим" артистом України: як виглядав Олег Винник до виїзду за кордон (фото)

Читать на русском
Автор
Як виглядав артист протягом кар’єри Новина оновлена 30 липня 2024, 22:54
Як виглядав артист протягом кар’єри. Фото Колаж "Телеграфа"

Олег Винник завдяки своїй харизмі швидко став улюбленцем публіки

Український артист Олег Винник, який завтра відзначає 50-річчя, з початку повномасштабної війни виїхав за кордон і зник із радарів, чим засмутив армію своїх фанаток. Колись він був одним із найпопулярніших і "найдорожчих" артистів нашої країни.

"Телеграф" нагадав, як Олег Винник завоював славу на сцені 1 як виглядав протягом кар’єри, поки не залишив Україну. Через те, що артист втік, на нього впала хвиля критики.

Як Олег Винник виглядав до виїзду з України

Український артист, який був улюбленцем публіки, зараз мешкає в Німеччині, де лікується від рідкісного захворювання. Цю країну він вибрав недарма, наприкінці 1990-х років Винник працював у Німеччині, активно розвиваючись в акторській сфері. Він виступав у відомих театрах на сцені різних міст Європи, втілюючи складні ролі. Він швидко став зіркою та гастролював по всьому світу, але у 2011 році, попри славу за кордоном, вирішив повернутися до України.

Олег Винник
Олег Винник під час виступу на сцені

Свою першу пісню "Аромат моєї мрії" він написав ще 2003 року, але кліп на неї було знято через 4 роки. Починав Винник з концертів у маленьких містах і спочатку вони не приносили йому доходу.

Однак завдяки своїй харизмі та досвіду Олег Винник почав швидко завойовувати любов глядачів, свій перший гастрольний тур він провів у 2013 році. Але апогеєм його кар’єри став перший сольний концерт у Палаці Україна у 2014 році. А ще через три роки артист почав збирати стадіони й щорічно давати по 150 концертів.

Олег Винник
Олег Винник

У 2020 році Винник став "найдорожчим" артистом України. За даними Forbes, його дохід за 2019 рік становив близько 5,6-7 мільйонів доларів. Тоді за 45-хвилинний виступ на новорічному корпоративі співак вимагав щонайменше 50 тисяч доларів, а за участь у рекламі — щонайменше 100 тисяч.

Олег Винник
Олег Винник здобув в Україні велику популярність
Олег Винник
Олег Винник був найдорожчим артистом Украиїни

У січні 2022 року Олег Винник, згідно з рейтингом соціологічної компанії Gradus, став головним секс-символом українського шоубізнесу. Серед жінок перше місце посіла Настя Каменських.

Винник і Настя Каменских
Винник і Настя Каменских

Але 26 лютого 2022 року, коли в Україні вже розпочалася війна з російським агресором, Олег Винник виїхав до Німеччини, де має право на проживання. Він зник із медійного простору, але у 2023 році дав після зникнення своє перше інтерв’ю.

"Телеграф" писав раніше, як Влад Яма заробляє за кордоном. На своїй сторінці у соціальній мережі танцюрист опублікував відео.