Виїхала за кордон та зустрічається з каскадером: як змінилася переможниця "Х-Фактора" Аїда Ніколайчук і що говорить про війну (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 31 липня 2024, 13:20

Дівчина після "Х-Фактора" продовжила будувати музичну кар’єру

Багато артистів, які досягли слави у популярних музичних проєктах, зникли з медійного простору. Серед них виявилася і переможниця "Х-Фактора" Аїда Ніколайчук, яку "взяв під своє крило" продюсер Ігор Кондратюк.

"Телеграф" з’ясував, де зараз співачка та як вона змінилася. Також ми дізналися, де зараз живе Аїда і чи говорить про війну в Україні.

Як зараз виглядає Аїда Ніколайчук і як змінилася

Шлях до слави в Аїди був непростим, 2011 року вона прийшла на проєкт "Х-Фактор 2", але покинула його після невдалого виступу у "трійці". Проте дівчина не здалася і знову взяла участь у шоу. Завдяки вокальним даним та харизмі їй вдалося стати переможницею.

У 2013 році Аїда уклала контракт із компанією Sony Music, випустивши кілька пісень. Пізніше дівчина хотіла двічі потрапити на "Євробачення", але не проходила Національні відбори. У 2014 році вона розірвала контракт із музичною студією та почала працювати з новою командою. Але невдовзі співачка зникла з медійного простору.

Пізніше артистка взяла собі сценічне ім’я AIDA та почала випускати авторські треки. Вона відмітила, що писати пісні їй допомагає життєвий досвід.

У 2022 році вона випустила пісню "Ліхтар". Дівчина зазначила, що ця пісня є дуже символічною для українців.

Де зараз Аїда Ніколайчук і що говорить про війну

Коли розпочалася війна, Аїда була в Україні, вона робила публікації на своїй сторінці в Instagram, показуючи воєнні злочини росіян. Дівчина всіляко підтримувала своїх шанувальників та наших військових, неодноразово звертаючи увагу на те, що у нас дуже сильний народ та країна!

Проте пізніше Аїда виїхала до Лос-Анджелеса (США), де завела нові стосунки та заявила, що не збирається повертатися додому. Хоча артистка продовжує підтримувати ЗСУ та просить усіх небайдужих приєднуватися до зборів. Чим вона займається в Америці невідомо, нових пісень вона давно не випускала.

Обранцем переможниці "Х-Фактора" став каскадер Деніел Лочіцеро. З ним вона публікує у соціальній мережі смішні та романтичні відеоролики. Дівчина двічі була одружена, від першого шлюбу у неї є син Максим.

"Телеграф" писав раніше, де зараз Тетяна Воржева, учасниця шоу "Фабрика зірок". Ми дізналися, як виглядає співачка та чим займається.