Куди зник переможець "Фабрики зірок" Олексій Матіас, як він виглядає зараз і що говорить про війну

Читать на русском
Автор
Олексію Матіасу пророкували популярність
Олексію Матіасу пророкували популярність. Фото Колаж "Телеграфу"

Співак зник з інфопростору після кількох невдач у кар'єрі

Олексій Матіас став відомим завдяки своїй участі в популярному українському музичному шоу "Фабрика зірок 3". Його яскрава зовнішність та непересічний талант швидко завоювали симпатії глядачів. Після завершення шоу багато шанувальників цікавились, що сталося з молодим артистом і як склалася його кар'єра. Однак співак через деякий час зник з медіапростору, як і брати Борисенко.

"Телеграф" вирішив з’ясувати, де зараз улюбленець багатьох Олексій Матіас, чим він займається і де перебуває під час війни в Україні.

У третьому сезоні шоу Олексій не зміг перемогти і поступився Стасу Шурінсу, однак через два роки вирішив знову перевірити свої сили і виборов перемогу. Після "Фабрики зірок" музична кар’єра співака пішла вгору і він був на піку популярності. Він випустив пісні "Ангелы не умирают", "Воздух" тощо і давав багато концертів.

Скандали у кар’єрі співака

Після тріумфу Олексія Матіаса на "Фабриці зірок", у 2012 році співак вирішив взяти участь у Нацвідборі на Євробачення. Однак його звинуватили у фальсифікації голосів, через що вибухнув скандал. Тому співак був вимушений відмовитися від участі в шоу.

У 2013 році Олексій Матіас став жертвою шахраїв. Він разом із командою мав їхати до Венеції на знімання кліпу. Однак компанія, яка допомагала робити йому візу, "кинула" співака на гроші. Через це співак втратив чималу суму. Через рік після інциденту Олексій переїхав жити у США задля розвитку кар’єри там, але в нього погано вдавалося.

Де зараз Олексій Матіас

Олексій Матіас емігрував до Лос-Анджелесу. Співак робив кавери на популярні пісні українських виконавців, таких як Скрябін, Святослав Вакарчук. Однак відео не набирали багато переглядів. Ймовірно, там він перебуває і зараз.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення Росії на Україну, співак не став змовчувати війну, а опублікував допис на підтримку Батьківщини. Згодом Олексій також викладав пости, у яких засуджував країну-агресорку. Останнє відео на сторінці Олексія опубліковане 25 лютого цього року.

В січні 2023 року Олексій Саченок (справжнє ім’я артиста) випустив пісню "Саме так" і кліп, у якому показав кадри війни в Україні.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз переможець "Фабрики зірок 3" Стас Шурінс і що він говорить про війну в Україні. Співак намагається відновити кар’єру.