Соліст російського гурту "Ногу звело" заспівав у Юрмалі пісню про Україну (відео)

Читать на русском
Автор
1330
Соліст гурту "Ногу звело" заспівав українською Новина оновлена 31 липня 2024, 17:48
Соліст гурту "Ногу звело" заспівав українською. Фото https://www.instagram.com/max_pokrovskiy/

Артист засуджує війну та критикує Путіна, а також його прихильників

Лідер рок-гурту "Ногу звело" Максим Покровський входить до числа російських артистів, які виїхали з РФ, оскільки не підтримують злочинні дії Путіна на території нашої країни. І нещодавно артист виступив на фестивалі Лайми Вайкуле у Юрмалі, заспівавши пісню "Україна".

Відривком його виступу на сцені поділився на своєму каналі в Telegram відомий телеведучий Слава Дьомін. На кадрах чути, що Максим Покровський виконує пісню українською мовою.

Під час виступу на задньому фоні артиста розвивався український прапор та кадривизначних пам’яток Києва. У пісні Максима Покровського є такі рядки:

"Україна це моя друга половина

І з неба вогняна лавина

Зійде неначе влітку сніг

Україна, хай від Дніпра і до Берліну

Летять небесні херувіми

Та бережуть дітей твоїх ".

Відомо, що цю пісню лідер рок-гурту "Ногу звело" презентував минулого року як подарунок до Дня Незалежності, який відзначається 24 серпня. Він зазначив, що ця пісня — данина поваги людям, які борються за своє життя та майбутнє.

"Телеграф" писав раніше, що український співак Андрій Данилко пояснив, чому продовжує співати за кордоном свої російськомовні пісні. Артист висловився також із приводу перекладу своїх композицій.