Просто, але стильно: Леся Нікітюк показала, як стилізувати звичайну футболку оверсайз (фото)

Читать на русском
Автор
Леся Нікітюк засвітила модний аутфіт
Леся Нікітюк засвітила модний аутфіт. Фото instagram.com/lesia_nikituk

Зірка ідеально скомбінувала всі елементи образу

Відома українська ведуча Леся Нікітюк, яка нещодавно засвітила модний лук, не перестає вражати ідеальним відчуттям стилю. Цього разу зірка показала модний образ зі звичайною футболкою оверсайз, який доповнила та стилізувала.

Модний образ ведуча показала на своїй сторінці в Інстаграм. На новому фото Леся Нікітюк зображена у відображенні у дзеркалі у модному аутфіті. Для теплого літнього вечора зірка обрала синю футболку оверсайз я яскравим принтом, чорні джинси вільного крою і туфлі на підборах в тон верху. Доповнила свій лук зірка прикрасами: годинником і браслетами. Такий образ водночас простий, вишуканий та стильний.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Футболка оверсайз – це ідеальний елемент гардеробу для створення розслабленого і стильного образу. Леся обрала білу футболку оверсайз, яка додає легкості і свободи рухів. Така футболка є універсальною і підходить до різних стилів одягу.

Джинси вільного крою – це ще один трендовий елемент гардеробу. Вони забезпечують комфорт і створюють стильний вигляд. Леся Нікітюк обрала джинси з високою талією, що підкреслюють її фігуру і додають образу елегантності.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль засвітила модний повсякденний образ з цікавим верхом. Зірка показала, як стилізувати звичайні джинси кльош.