"Пішла за солодким": Наталія Могилевська поділилася переживаннями перед важливим днем

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 серпня 2024, 10:00

Зірка нервує перед Днем народження

Популярна українська співачка Наталія Могилевська, яка розпочала марафон схуднення, але зірвалася з дієти на відпочинку, завтра, 2 серпня, святкує свій День народження. Зірка поділилася, що має переживання перед святом.

Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram. Зірка поділилася, що нервує перед Днем народження. Однак не може зрозуміти, що стало причиною. "Хтось може пояснити чому ми всі нервуємо останні дні? Я так і не зрозуміла. Нервую… Пішла за солодким…" — розповідає Наталія Могилевська.

Свій допис співачка доповнила колажем з чотирьох фотографій. На знімках зірка показала себе в різних станах та емоціях. Позувала Наталія Могилевська у сорочці в клітинку з приспущеним плечем та з розпущеним волоссям.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська розповідала, що набрала зайвих кілограмів через неякісний відпочинок та сон. Щоб виправити це, зірка сіла на строгу дієту. Коли зірка відправилася на відпочинок в Одесу, повинна була дотримуватися інтервального голодування, але зірвалася. Проте, дала обіцянку підписникам, що по поверненню до Києва знову сяде на дієту.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль здивувала неочікувано заявою про те, що вона ще планує народити. Зірка читала коментарі під відео і натякнула, що хоче вдруге стати мамою.