"Хочеться щось народити красиве, гарне, маленьке": Тіна Кароль здивувала неочікуваною заявою (відео)

Читать на русском
Автор
538
ТІна Кароль натякнула, що хоче народити
ТІна Кароль натякнула, що хоче народити. Фото instagram.com/tina_karol/

Співачка заінтригувала неоднозначною заявою

Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка нещодавно розповіла про підтяжку грудей, заінтригувала фанів несподіваною заявою про те, що хоче народити. Зірка неоднозначно натякнула, що хоче вдруге стати мамою.

У новому відео на своїй сторінці в TikTok співачка читала коментарі під роликом, який став популярним. Один із коментаторів звинуватив Тіну Кароль у прийманні лікарського препарату. Артистка відразу спростувала це.

"Хочеться щось народити красиве, гарне, маленьке", — відповіла Тіна Кароль на коментар щодо того, чи колола вона собі "Оземпік". Ймовірно, артситка мала на увазі, що скандальний препарат викликає побічні дії.

Співачка часто показує своє струнке тіло, а підписники нерідко намагаються спіймати її на брехні, відмонтованих відео та фотошоплених фото. Тіна спокійно реагує на таки закиди і відповідає на них з гумором.

Реакція мережі

Слова про народження дитини зворушили фанатів співачки. Вони почали підтримувати Тіну і захоплюватися такою спокійною реакцією на хейт.

  • "Чекаю на гарне маленьке".
  • "Обожнюю тебе, Тіно, ти найкраща".
  • "Хочеться ще народити гарне маленьке, Тін".
Фото: instagram.com/tina_karol
Фото: instagram.com/tina_karol
Фото: instagram.com/tina_karol

Раніше "Телеграф" розповідав, що Тіна Кароль у сукні за 65 тисяч гривень попозувала під час зйомки свого проєкту. Співачка мала розкішний вигляд.