37-річна Настя Каменських показала, як виглядає вранці без макіяжу (фото)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 01 серпня 2024, 10:24

На фотографії артистка виглядає сонною

Популярна українська виконавиця Настя Каменських, яка разом із чоловіком виступила на сцені фестивалю у Юрмалі, не боїться демонструвати шанувальникам природну красу. Артистка опублікувала чесне селфі, захопивши зовнішнім виглядом.

На своїй сторінці в Instagram у stories співачка опублікувала фотографію, зроблену рано вранці. Настя показала, як їде на тренування, і на її обличчі немає грама косметики.

Настя Каменських показала себе без макіяжу

Українська знаменитість стежить за своєю фігурою, тож часто займається у залі. Сьогодні вона вирушила на тренування рано, о 06:51 вона була вже у машині. Каменських вирішила порадувати фанатів фотографією, тому зняла себе у спортивному костюмі із зібраним у пучок волоссям.

На знімку видно, що Настя виглядає сонною і на її обличчі немає макіяжу. Але артистка не боїться показувати себе у повсякденному образі.

Настя Каменських без макіяжу /https://www.instagram.com/kamenskux/

У stories вона також опублікувала відео, де займається на біговій доріжці. Відомо, що Каменських не лише любить спорт, щоб підтримувати себе у формі, вона також стежить за харчуванням. Наразі її заняття спортом спрямовані не лише на досягнення естетики тіла, а й на покращення власного здоров’я.

"Телеграф" писав раніше, що українська артистка Настя Каменських поділилася добіркою фільмів Netflix. Співачка розповіла, що ці кінострічки її надихають.