Від дій принца Гаррі та Меган Маркл найбільше "постраждав" король Чарльз: названа причина

Читать на русском
Автор
856
Король Чарльз був засмучений вчинком Гаррі та Меган Маркл Новина оновлена 01 серпня 2024, 11:32
Король Чарльз був засмучений вчинком Гаррі та Меган Маркл. Фото Фото Getty Images

Зараз стосунки між принцом Гаррі та королем Чарльзом дуже напружені

Принц Гаррі, який назвав причину, через яку приїжджає до Великобританії без своєї дружини, завдав особливого "болю" своєму батькові, королю Чарльзу, коли прийняв рішення залишити сім’ю. Тепер герцог Сассекський намагається налагодити з ним стосунки, але поки що безрезультатно.

Про це йдеться у матеріалі Mirror. За словами експерта з королівської родини Роберта Джобсона, дії принца Гаррі та Меган Маркл сильно зачепили почуття британського монарха.

Чому король Чарльз найсильніше "постраждав" від вчинку Гаррі та Меган

У своїй новій книзі Роберт Джобсон розповів, що Чарльз завжди мав особливий зв’язок з молодшим сином, принцом Гаррі. Він був дуже прив’язаний до нього і намагався у всьому підтримувати, тому його рішення піти з королівської родини й переїхати до США, завдало королю глибокого особистого удару.

Щобільше, Чарльз зробив все можливе, щоб прийняти Меган в сім’ї. Він ставився до неї з теплотою та любов’ю, як і до Кейт, дружини Вільяма. Британський монарх намагався створити для Меган почуття приналежності до сім’ї, тому вчинок їхньої сім’ї був для нього болючим.

Після виходу з королівської родини принц Гаррі та Меган Маркл випустили скандальний документальний фільм, чим привернули увагу ЗМІ та громадськості. Такі дії не лише викликали безліч суперечок та негативної реакції, а й принесли особисті страждання Чарльзу, який був змушений зіткнутися з публічною критикою та обговоренням сімейних справ.

Раніше "Телеграф" писав, яке питання змусило занервувати принца Гаррі. Він відповідав на нього досить невпевнено.