Яскраво і по-літньому: Блейк Лайвлі засвітила трендові луки в Нью-Йорку (фото)

Читать на русском
Автор
Блейк Лайвлі показала модні аутфіти перед публікою
Блейк Лайвлі показала модні аутфіти перед публікою. Фото Getty Images

Знаменитість засяяла в трендових луках

Відома американська акторка Блейк Лайвлі обирає на публічні заходи яскраві луки. Зокрема, які містять принти або інші цікаві елементи. Так, знаменитість з'явилась перед прихильниками у Нью-Йорку.

36-річна красуня показала шанувальникам одразу кілька модних образів. Першим була нестандартна принтована сукня довжини міні. На білому тлі вбрання були зображені рибки та інші морські тварини у блакитному та світло-зеленому кольорі. Оригінальним закінченням сукні була дрібна бахрома вишневого відтінку.

Блейк Лайвлі в принтованій сукні
Блейк Лайвлі в принтованій сукні, Фото: Getty Images

Акторка одягнула зверху сукні яскраву накидку довжини міді. Вона була обшита червоними, жовтими та фіолетовими паєтками, що нагадували луску. Це продовжувало морську тематику, яка простежувалась на сукні зірки.

А вдалим доповненням стали червоні туфлі з круглим носиком на високих шпильках. І креативна сумка у формі грибочка-мухомора. Також артистка мала розпущене хвилясте волосся та блакитні об'ємні сережки.

Блейк Лайвлі в цікавій накидці
Блейк Лайвлі в цікавій накидці, Фото: Getty Images

Наступним луком Блейкл стала ніжна блакитна сукня середньої довжини з акцентом на талії. Родзинкою вбрання стали кілька шарів страусового пір'я, яким обшили низ сукні. Елемент був у лимонному, світло-рожевому, блакитному та білому кольорі. Така деталь чудово вписалась в образ, зробивши його вишуканим і стильним.

Цікаво, що Лайвлі мала взуття в один тон із сукнею, що мало гармонійний вигляд. До такого вбрання вона зробила кучерявий хвіст і почепила довгі блакитні сережки.

Блейк Лайвлі в сукні з пір'ям
Блейк Лайвлі в сукні з пір'ям, Фото: Getty Images

Фінальним образом акторки стала ніжна літня сукня білого кольору з флористичним мотивом. На ній можна було помітити ніжно-рожеві та червоні квіти, а також безліч зелених листочків. Вбрання мало невеликий виріз на грудях, а також підкреслювало струнку фігуру знаменитості. А вільний крій у нижній частині сукні додавав образу легкості та невимушеності.

Блейк Лайвлі в білій сукні з флористичним мотивом
Блейк Лайвлі в білій сукні з флористичним мотивом, Фото: Getty Images

До трендового аутфіту Блейк обрала великі персні та одразу кілька браслетів різних кольорів. А підкреслили ніжність цього луку акуратні босоніжки з ніжно-рожевими квітами по боках.

Раніше "Телеграф" писав про Сальму Гаєк, яка показала модну зачіску на літо. Знаменитість мала розкішний вигляд.