"Ці люди ментально звідти": український співак висловився про Ані Лорак та інших артистів, які залишилися в РФ

Читать на русском
Автор
Віктор Бронюк розповів про українських артистів-зрадників Новина оновлена 01 серпня 2024, 14:50
Віктор Бронюк розповів про українських артистів-зрадників. Фото Колаж "Телеграфа"

Артист зазначив, що йому важко зрозуміти, чим ці люди керувалися

Деякі популярні артисти стали зрадниками України, бо мовчать про війну та продовжують заробляти гроші в країні-агресорі. Серед них Ані Лорак та Таїсія Повалій, яку жорстко обсміяли за брехню про "порятунок" росіянами нашої країни. Про те, чим могли керуватися ці зірки, прийнявши бік ворога, розповів лідер гурту "ТІК" Віктор Бронюк.

Своєю думкою співак поділився в інтерв’ю виданню "Апостроф". Віктор Бронюк наголосив, що під час війни розкрилася справжня натура цих артистів.

Український виконавець зазначив, що йому складно пояснити вчинки людей, які зрадили свою країну. Можливо, хтось із них переслідував споживацькі інтереси, а хтось просто злякався і не готовий оцінювати ситуацію реально.

Віктор Бронюк вважає, що таким людям простіше жити за схемою, яку формує "русскій мір", оскільки ці знаменитості ментально з Росії й вони чужі нам за своєю природою. Під час початку повномасштабної війни ці артисти показали свою справжню натуру, і зараз щось вимагати від них не має сенсу. Проте, Бронюк вважає, що якби завтра Ані Лорак чи Таїсія Повалій анонсували свої концерти у Палаці "Україна", то, на жаль, зібрали б аншлаг.

"Телеграф" писав раніше, де зараз Анна Седокова і чи говорить про війну. Її мама та брат живуть в Україні.