Пономарьов раптово висловився про камінг-аут падчерки Мозгової: "У кожного своя дорога" (відео)

Читать на русском
Автор
Олександр Пономарьов висловився про камінг-аут падчериці Зої Мозгової Новина оновлена 01 серпня 2024, 17:16
Олександр Пономарьов висловився про камінг-аут падчериці Зої Мозгової. Фото Колаж "Телеграфу"

Артист вичерпно висловився про вибір падчерки

Днями 30-річна Зоя Мозгова, внучка знаменитого співака і композитора Миколи Мозгового, оголосила про камінгаут. Вона показала свою кохану та привітала її з річницею стосунків. На цю заяву вже відреагував відомий виконавець Олександр Пономарьов, для якого Зоя стала падчерицею під час цивільного шлюбу з її мамою та продюсеркою Оленою.

У ефірі програми "ЖВЛ" журналіст запитав в Олександра, яке має ставлення до камінг-ауту його падчерки Зої Мозгової. Співак неохоче відповідав на це питання. Він вважає, що це вибір винятково його названої 30-річної доньки, тож він не може давати йому оцінку.

"Не хочу коментувати зараз. Ця історія не зовсім зараз комфортна. Кожен обирає свій шлях, у кожного своя дорога", – сказав виконавець.

Олександр Пономарьов прокоментував камінг-аут Зої Мозгової

Сама Олена поки жодним чином не відреагувала на сміливий вчинок своєї доньки.

Що відомо про стосунки Пономарьова і Мозгової

Олександр Пономарьов і Олена Мозгова мали стосунки понад 20 років тому. Вони перебували у цивільному шлюбі. Чоловік прийняв доньку продюсерки від попереднього шлюбу — Зою та займався її вихованням спільно з Оленою. Згодом у них з'явилась донька Євгенія.

Ширились чутки, що батько Олени, композитор і співак Микола Мозговий, не схвалював Пономарьова як чоловіка для своєї доньки. Однак не заважав їхнім стосункам.

Через певний час пара розійшлась. Причиною стало те, що Мозгова закохалась в іншого чоловіка й не могла брехати Олександру. У 2023 році Пономарьов розповідав, що з боку продюсерки була фізична зрада, і не один раз. Тому й не склалися стосунки.

Раніше "Телеграф" писав про єдиного сина Олександра Пономарьова. Дізнайтеся, який має вигляд хлопець і чим займається.