Блогерка, яка облила себе "кров'ю" в Каннах, відмовилася представляти Україну на конкурсі краси

Читать на русском
Автор
Ілони Чорнобай не буде на Ms World International у 2024 році Новина оновлена 01 серпня 2024, 21:56
Ілони Чорнобай не буде на Ms World International у 2024 році. Фото instagram.com/ilonachernobai

Дівчина розкрила, де принесе більше користі в період проведення конкурсу

Українська блогерка Ілона Чорнобай у 2024 році не представлятиме Україну на престижному конкурсі краси Ms World International, який пройде з 18 по 22 серпня в Маямі, США. Минулого року ці ж організатори у конкурсі "Місіс світу" дали корону українці Ірині Безсмертній з Херсону.

Ілона, яка наразі мешкає в Америці, повідомила в Інстаграмі, що відмовилася від участі з поважної причини. Річ у тім, що в період проведення конкурсу краси вона буде в благодійному турі по США на підтримку України в якості ведучої.

За словами Чорнобай, її участь у Ms World International перенесли на наступний рік. "Саме на ці дати випадає благодійний тур концертів на підтримку України… Мене обрали ведучою концертів та аукціонів для протезів наших воєнних", — розповіла дівчина.

World International Ms — це телевізійний конкурс краси, в якому беруть участь моделі різного віку, які змагаються у 5-денному реаліті-шоу, а також у групових викликах, включаючи "Битву королев краси" та "Вечірку на яхті".

ілона чорнобай

У 2023 році Ілона Чорнобай з'явилася на Каннському кінофестивалі та облила себе штучною кров'ю на червоному хіднику. Так блогерка хотіла нагадати іноземцям про війну в Україні та геноцид, що чинить Росією. Одразу після цього Ілону вивели охоронці.

Раніше ми повідомляли, що на "Міс Всесвіт Україна 2024" перемогла одеситка Аліна Пономаренко. Вона представлятиме Україну на міжнародному конкурсі Miss Universe у Мексиці.