Вони разом більше 30 років: як виглядає чоловік Альони Вінницької та чому в подружжя немає дітей (фото)

Читати російською
Автор

Подружжя проходило різні етапи в житті

Колишня учасниця популярного гурту "ВІА Гра", співачка Альона Вінницька вже понад 30 років перебуває у шлюбі з музикантом Сергієм Большим. Пара вважається однією з найміцніших в українському шоубізнесі. До речі, нещодавно співачка зізналась, що перебуває майже на повному утриманні чоловіка.

"Телеграф" розповість про шлюб популярної співачки 2000-х та що відомо про її чоловіка Сергія Большого.

Шлюб Альони Вінницької

Співачка почала зустрічатися з Сергієм Большим ще у 1993 році. Вона зізнавалась, що тоді не була закохана в музиканта. Натомість почуття та ініціатива йшли саме від Сергія, тож вона вирішила дати цим стосункам шанс. Так, чоловік підкорив Альону своїми вчинками й турботою, і згодом у неї також з'явилися почуття. Вже за два роки пара побралась.

Пара проходила різні етапи у своїх стосунках, адже вони познайомилися, маючи по 18 років. Коли Альона вийшла з гурту "ВІА Гра", то він став її музикантом і продюсером. Так, подружжя стало співпрацювати.

Альона Вінницька і Сергій Большой, Фото з мережі

У 2014 році у Вінницької почалися проблеми з концертами, і це позначилось на її стосунках з чоловіком. У цей час Альона розійшлась з Сергієм, і вони два з половиною роки жили окремо. Жінка почала працювати з психологом і шукати причини в собі. Урешті, кризу вдалося подолати.

Однак у 2019 році Альона розповіла, що стосунки знову зіштовхнулися з певними труднощами. Тоді артистка зізнавалась, що знову не живе з Сергієм, хоча вони зідзвонюються та періодично спілкуються. До того ж їх об'єднувала робота, адже вони спільно виступають. А ще Большой був концертним директором виконавиці.

Альона Вінницька і Сергій Большой, Фото з мережі

Після великого наступу росіян артистка зникла з радарів. Лише нещодавно Альона дала інтерв'ю, в якому розповіла, що чоловік протягом двох років займається медичною допомогою на фронті. Він вивозить людей, які отримали поранення. Також у подружжя є спільний соціальний проєкт з обранцем. На початку повномасштабного вторгнення вони створили власний благодійний фонд для допомоги захисникам.

Альона Вінницька і Сергій Большой, Фото: Інстаграм Альони Вінницької

Також Альона ділилась, що має страх розлучення з чоловіком. Адже протягом 30 років шлюбу дуже прив'язалась до коханого. Виконавиця відчуває певну залежність від свого обранця. Тому попри певні проблеми, які виникають в стосунках, намагаються знаходити компроміси.

Чому в подружжя немає дітей

Альона Вінницька розповідала, що не змогла народити через фізіологічні причини. Водночас наміру всиновити дитину, артистка немає. А все тому, що не готова полюбити дитину, яка не є рідною для неї. Попри це, Вінницька побоюється, що ніколи не відчує радість батьківства.

Раніше "Телеграф" писав, що Альона Вінницька сказала про співачку Віру Брежнєву. Її думка була неоднозначною.