Відомий ресторатор Лібкін жорстко пройшовся по пропагандисту Лебедєву за слова про окупацію Одеси (відео)

Читать на русском
Автор
849
Савелій Лібкін жорстко відповів Лебедєву Новина оновлена 02 серпня 2024, 16:27
Савелій Лібкін жорстко відповів Лебедєву. Фото Колаж "Телеграфу"

Ресторатор записав відеозвернення до пропагандиста

Відомий український ресторатор Савелій Лібкін жорстко відреагував на слова кремлівського пропагандиста Артемія Лебедєва, який заявив, що хоче вільно літати до Одеси та відвідувати його заклади. Ресторатор звернувся до скандального блогера російською мовою, щоб йому було зрозуміліше.

Своє звернення Савелій Лібкін опублікував на сторінці в Instagram, поставивши на місце путінського фаната. Ресторатор зазначив, що у його відеоролику відзначено як його персональну позицію, так і позицію всіх одеситів.

Савелій Лібкін жорстко відповів пропагандисту Лебедєву

Російський блогер і дизайнер Артемій Лебедєв в інтерв’ю Дудю розповів, що мріє про окупацію Одеси, щоб він міг вільно літати туди прямим рейсом "Аерофлоту" і ходити до ресторану "Дача", який належить Савелію Лібкіну.

Ресторатор же прямим текстом послав пропагандиста слідом за російським військовим кораблем, наголосивши, що Одеси йому не бачити. Він порадив Артемію сидіти у своїй Москві й "їсти" у Путіна, оскільки це все, що йому залишилося. "Арсений, просто иди нах*й, Одессы тебе не видать, хоть ты будешь с голубой челкой, хоть с желтой, хоть с оранжевой", — підкреслив Савелій.

"Телеграф" писав раніше, що російський дизайнер і блогер Артемій Лебедєв розлютив українців, опублікувавши фото, яке зробив на даху 6-го енергоблока Запорізької АЕС. Він зловтішався, що знаходиться на території України, хоча йому заборонено в’їзд до країни до 2027 року.