"Гниль і покидьок": росіянин Артемій Лебедєв похвалився поїздкою на окуповану ЗАЕС та розлютив українців

Читать на русском
Автор
4396
Артемій Лебедєв приїхав до Енергодару
Артемій Лебедєв приїхав до Енергодару

Російський блогер сфотографувався на одному з енергоблоків.

Скандальний російський дизайнер і блогер Артемій Лебедєв, мабуть, наслідував приклад одіозної співачки Юлії Чичеріної, яка в березні 2022 року зрізала український прапор над мерією Енергодара, і також відправився до Запорізької області, щоб відвідати АЕС.

На своїй сторінці в Інстаграм він опублікував фото, яке зробив на даху 6-го енергоблока Запорізької АЕС. А у підписі до знімка зловтішався, що знаходиться на території України, хоча йому заборонено в’їзд до країни до 2027-го року.

"Я люблю подорожувати і люблю відвідувати рідкісні та цікаві місця. Є в мене і ще одна слабкість — люблю насрати на авторитет. Тут прямо суперкомбо — потрапити на атомну електростанцію (це завжди непросто) на території України, куди особистим указом Зеленського мені в’їзд заборонено із січня цього року ще на п’ять років!" — написав Лебедєв.

Пост Артемия Лебедева в Инстаграм

Така поведінка блогера дуже розлютила українців, про що говорить безліч негативних коментарів у мережі. Лебедєва називають покидьком і цинічною мерзотою, яка ігнорує всі злочини росіян в Україні. Також користувачі відкрито бажають блогеру смерті.

Комментарии про Лебедева
Комментарии про Лебедева
Комментарии про Лебедева
Комментарии про Лебедева

Як повідомлялося раніше, 4 березня окупанти захопили Енергодар і розташовану біля міста Запорізьку АЕС. Російські військові відкрили прицільний вогонь станцією, під час якого було зафіксовано попадання по одному з реакторів. Там спалахнула пожежа. Експерти заявили, що у разі вибуху на ЗАЕС ударна хвиля може досягти російського Уралу.

Однак, попри засилля окупантів в Енергодарі, все одно залишаються партизани, які чекають на ЗСУ і влаштовують диверсії загарбникам. Так, у червні їм вдалося "проводити" на той світ одразу двох російських солдатів. Детальніше про це – у нашому матеріалі.