З елегантною деталлю: Зеленська показала стильне вбрання під час найважливішого візиту до Туреччини (фото)

Читать на русском
Автор
Олена Зеленська зачарувала вбранням у Стамбулі Новина оновлена 02 серпня 2024, 12:56
Олена Зеленська зачарувала вбранням у Стамбулі. Фото Фото Getty Images

Свій look Зеленська підкреслила аксесуарами та зачіскою

У турецькому Стамбулі сталася важлива подія – на воду спустили другий корвет класу Ada "Гетьман Іван Виговський". На заході були присутні багато високопоставлених гостей, серед яких була перша леді України Олена Зеленська, яка вкотре зачарувала публіку своїм стильним вбранням.

На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фотографії із заходу. Дружина українського президента обрала для виходу у світ трендовий костюм блакитного кольору з елегантною деталлю — лацкан її жакета прикрашала біла хустинка з вузлом, який спадав униз.

Олена Зеленська
Олена Зеленська у Стамбулі

Стильний образ Олена Зеленська доповнила туфлями-човниками бежевого відтінку на шпильці. Волосся вона зібрала в низький пучок і підкреслила аутфіт мінімалістичними сережками.

Олена Зеленська
Олена Зеленська зачарувала стильним вбранням

На своїй сторінці у соціальній мережі перша леді України написала, що щаслива бути на церемонії, побувати на палубі нового корвету та познайомитися з його екіпажем. Зеленська подякувала всім людям, які захищають Україну та партнерам, які допомагають своїми діями прискорити нашу перемогу.

Олена Зеленська
Олена Зеленська у Стамбулі у блакитному костюмі
Олена Зеленська
Олена Зеленська продемонструвала новий look

"Телеграф" писав раніше, що Олена Зеленська разом із чоловіком відвідали онкохворих дітей в "Охматдиті". Перша леді України обрала на зустріч елегантний костюм.