Зеленські завітали до онкохворих дітей: перша леді захопила елегантним костюмом, а президент стилем не здивував (фото, відео)

Читать на русском
Автор
Олена Зеленська в елегантному вбранні відвідала Охматдит Новина оновлена 27 липня 2024, 16:31
Олена Зеленська в елегантному вбранні відвідала Охматдит. Фото Getty Images

Перша леді України з’явилася у класичному діловому образі

Олена Зеленська завдяки своєму вишуканому смаку давно заслужила звання ікони стилю. Її вбрання відрізняються елегантністю та витонченістю. Разом з чоловіком Володимиром Зеленським вона відвідала онкохворих дітей в лікарні "Охматдит", постраждалої від ракетного удару, захопивши своїм діловим образом.

На своєму каналі в Telegram перша леді України опублікувала фотографії їхнього візиту до дитячої лікарні. Для заходу Олена Зеленська обрала елегантний чорний костюм, а президент України не здивував образом, оскільки має однаковий стиль в одязі.

Олена Зеленська в елегантному вбранні відвідала дітей в "Охматдиті"

Онкохворих дітей у дитячій лікарні "Охматдит" перша леді України відвідала у класичному костюмі чорного кольору, який складався зі штанів та піджака. Свій образ вона доповнила блузою бежевого кольору. Волосся першої леді було розпущене, з аксесуарів вона вибрала елегантні сережки.

Олена Зеленська та Володимир Зеленський в "Охматдиті"
Олена Зеленська разом із чоловіком відвідала "Охматдит"
Олена Зеленська
Олена Зеленська відвідала онкохворих дітей

Президент України був у штанах кольору хакі та чорній футболці, на якій зображено тризуб. Останнім часом його гардероб трохи змінився, у ньому помітно побільшало одягу чорного кольору.

Володимир Зеленський відвідав "Охматдит"
Володимир Зеленський з дітьми в "Охматдиті"
Володимир Зеленський
Володимир Зеленський разом із першою леді відвідали "Охматдит"

Зазначимо, що через масштабний російський удар дитяча лікарня "Охматдит" втратила один корпус, ще чотири отримали серйозні пошкодження. Проте план їх відновлення вже готовий та реалізовується.

"Телеграф" розповів, що перша леді України Олена Зеленська з’явилася на саміті НАТО у розкішній вишиванці. Стала відома її вартість.