Все через оголене фото Кейт Міддлтон: біограф розповів, як Трамп розлютив принца Вільяма

Читати російською
Автор
Новина оновлена 02 серпня 2024, 13:40

Дональд Трамп опублікував у себе на сторінці в соцмережі провокаційний пост

Королівський біограф Роберт Джобсон у своїй новій книзі розповів про те, як принц Вільям розлютився через різкі коментарі Дональда Трампа, що стосувалися оголених фото його дружини Кейт Міддлтон. Виявляється, інцидент, що стався 12 років тому, посилив напругу між принцом та американським бізнесменом.

Про це йдеться у матеріалі Independent. Слова Трампа викликали бурхливу реакцію у членів королівської сім’ї.

Кейт Міддлтон потрапила під критику Трампа через фото топлес

Скандал стався у 2012 році, коли Кейт Міддлтон та принц Вільям проводили відпустку у Провансі (Франція). Принцеса Уельська тоді засмагала топлес на балконі їхнього замку і її зняли папараці. Ці знімки викликали обурення, а фотографи, як і саме видання журналу Closer, були оштрафовані на 100 тисяч євро за порушення приватного життя пари.

Але ситуація отримала ще більшу увагу, коли Дональд Трамп у своєму Twitter прокоментував подію. Бізнесмен написав: "Кейт Міддлтон чудова — але їй не варто засмагати голою. Вона сама винна. Хто б не сфотографував Кейт і не заробив на цьому гроші, якщо вона робить такі речі? Давай, Кейт!"

Дональд Трамп про Кейт Міддлтон /https://x.com/realDonaldTrump/

За словами королівського біографа, ці коментарі викликали обурення у принца Вільяма. У своїй книзі Джобсон описує, що Вільям був вкрай роздратований і обурений висловлюванням Трампа, назвавши їх недоречними та грубими, оскільки вони зачіпають їхнє особисте життя.

Раніше "Телеграф" розповідав, що принц Гаррі може повернутися до королівської родини, але без Меган Маркл. Названо причину.