Ловитимете на собі погляди: дружина Стейтема показала модні образи, які легко повторити (фото)

Читать на русском
Автор
Розі Хантінгтон-Уайтлі показала модні вбрання на літо Новина оновлена 03 серпня 2024, 18:16
Розі Хантінгтон-Уайтлі показала модні вбрання на літо. Фото Колаж "Телеграфа"

Модель показала, як виглядати ефектно у повсякденному житті

Щоб виглядати стильно, важливо стежити за останніми модними новинками та черпати натхнення з образів відомих красунь. Іноді найкращі ідеї можна знайти, спостерігаючи за тим, як знаменитості втілюють актуальні тренди у своєму повсякденному житті.

На своїй сторінці в Instagram модель Розі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала стильні вбрання, які може повторити кожна. Ці образи можна приміряти вже зараз.

Розі Хантінгтон-Уайтлі показала модні вбрання на літо

Дружина актора Джейсона Стейтема вміє ефектно вбиратися не лише в червону доріжку. Її повсякденні образи також виглядають дуже красиво, лаконічно та елегантно.

Розі Хантінгтон-Уайтлі продемонструвала, як можна поєднувати білу майку, яка точно знайдеться у жіночому гардеробі з бежевими штанами. Такий look можна доповнити стильними аксесуарами.

Розі Хантінгтон-Уайтлі
Дружина Стейтема показала модний look

Також знаменитість показала, як можна виглядати жіночніше. Для цього просто одягніть сукню білизняного стилю довжини міді на бретельках, яка знаходиться в тренді не перший сезон. Підкресліть своє вбрання босоніжками та гарними прикрасами.

Розі Хантінгтон-Уайтлі
Розі Хантінгтон-Уайтлі в елегантній сукні

Якщо віддаєте перевагу спортивному одягу, тоді одягніть білу футболку з чорними шортами. Образ вийде простим, але стильним. З взуття можна вибрати в’єтнамки, кеди або кросівки.

Розі Хантінгтон-Уайтлі
Розі Хантінгтон-Уайтлі показала спортивний образ

Нагадаємо, що супермодель та актриса Розі Хантінгтон-Уайтлі засвітила стильний манікюр. Дружина Стейтема зачарувала своєю елегантністю.